کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کشتی کج و نماد های شیطان پرستان
۱۳:۳۷, ۲۹/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۰ ۱۴:۲۷ توسط meisam64.)
شماره ارسال: #19
آواتار
سلام دوستان عزیز . من همین امروز عضو این سایت شدم و هدف معرفی کارتونهای شیطان پرستی در ایران بود که به این بخش رسیدم و نتونستم چیزی نگم . میدونم توضیحات زیاده ببخشید .
شاید من هم مثل بقیه عاشق های کشتی کج اگه میگفتن اینا فراماسون هستند باور نمیکردم ولی با دیدن مستند ظهور حقایقی برام روشن شد و جواب های بعضی از دوستان رو هم میدم .
1 ) ارتباط کشتی کج و نظم نوین جهانی :
در ایران علاقه مندان کشتی کج زیادن مثل من و اونهایی که از قدیم تماشا میکردن خوب میدونن wwf چی بود یعنی فدراسیون جهانی کشتی کج که در دهه 90 دچار شکست شد ولی کامل تعطیل نشد و چند کمپانی مثل wcw از افراد با سابقه قدیمی در اون حضور داشتن . گفته شد که شکست wwf بخاطر مسائل مالی بود ولی کسانی wcw رو تاسیس کردن از پولدارترین و مشهورترین افراد زمان خود بودند یعنی هولک هوگان - بیگ نش و اسکات هال . بعد از چند وقت گفته شد که wcw هم بحران مالی داره و داره تعطیل میشه و اینجا بود که کمپانی wwe که باز هم مدیرش و ثروتمند ترین فرد هیئت مدیره یعنی وینس مکمن ( کسی که در سال 2009 برای انتخابات مجلس سنای آمریکا برای همسرش لیندا مکمن 50 میلیون دلار خرج کرد ) بود و کل این کمپانی توسط خانواده اش شین مکمن و استفانی مکمن ( همسر تریپل اچ ) اداره میشد و زمانی که wwe راه اندازی شد همان افراد که wcw رو اداره میکردن یعنی هولک هوگان و بیگ نش و اسکات هال به این کمپانی آمدن و گروهی تحت عنوان NWO مخفف NEW world order یا بهتر بگم نظم نوین جهانی رو تشکیل دادند و همه افراد متفرق شده در کمپانی های دیگه رو دور هم جمع کردند . تا اینجا مثل یک داستان بود ولی میبینید که کشتی کج ماکت کوچکی از نظم نوین جهانی بود یعنی از بین رفتن تمام قدرت ها و تشکیل یک قدرت با نام نظم نوین جهانی NWO
(۱۹/مرداد/۹۰ ۱۷:۴۷)A L I نوشته است:  اما دوستمون اصلی ترین ماسون توی کشتی کج رو فراموش کردن اسمش رو بگن
Undertaker شاید ماسونی ترین باشه!معنی اسمش میشه گورکن
حرکات و حرفهای عجیب آندرتیکر حرفها و حدیثهای زیادی رو به دنبال داشته
[تصویر: 3842.jpg]
چهر ای که از خودش درست میکنه
آندرتیکر در روزهای اول ورودش به کشتی کج تیپ darkness رو واسه خودش انتخاب کرد!
لقب آندرتیکر dead man هست!
یکی دیگه از تیپهای آندرتیکر تیپ american bad هست!
و تیپ امروز هم که داره عجیب تر از بقیه هست!
فیگورهایی که میگیره خیلی بحث برانگیزه مثلن همین فیگورش که بعضی ها میگن فیگورر جام عیسی هست!

سلام دوست من . چرا نمیگی خود جام عیسی . از سال 1990 تا همین چند وقت پیش اندرتیکر با یک جام داخل رینگ میشد که وقتی به اون جام نگاه میکرد چشمهاش برمیگشت و بعد دارادی قدرت عجیبی میشد و در موزیک های ورودیش همه جا تاریم میشد و فقط از اون جام نور بیرون میومد . به ورودی تیکر هم توجه کنید میبینید وقتی روی پله ها وای میسه و دستهاش رو بالا میبره همه جا روشن میشه
(۱۹/مرداد/۹۰ ۱۷:۴۷)A L I نوشته است:  اما دوستمون اصلی ترین ماسون توی کشتی کج رو فراموش کردن اسمش رو بگن
Undertaker شاید ماسونی ترین باشه!معنی اسمش میشه گورکن
حرکات و حرفهای عجیب آندرتیکر حرفها و حدیثهای زیادی رو به دنبال داشته
[تصویر: 3842.jpg]
چهر ای که از خودش درست میکنه
آندرتیکر در روزهای اول ورودش به کشتی کج تیپ darkness رو واسه خودش انتخاب کرد!
لقب آندرتیکر dead man هست!
یکی دیگه از تیپهای آندرتیکر تیپ american bad هست!
و تیپ امروز هم که داره عجیب تر از بقیه هست!
فیگورهایی که میگیره خیلی بحث برانگیزه مثلن همین فیگورش که بعضی ها میگن فیگورر جام عیسی هست!

سلام دوست من . چرا نمیگی خود جام عیسی . از سال 1990 تا همین چند وقت پیش اندرتیکر با یک جام داخل رینگ میشد که وقتی به اون جام نگاه میکرد چشمهاش برمیگشت و بعد دارادی قدرت عجیبی میشد و در موزیک های ورودیش همه جا تاریم میشد و فقط از اون جام نور بیرون میومد . به ورودی تیکر هم توجه کنید میبینید وقتی روی پله ها وای میسه و دستهاش رو بالا میبره همه جا روشن میشه
(۱۵/مرداد/۹۰ ۱۳:۵۶)Sms4815 نوشته است:  
تصاویری از حضور یک زن با حجاب کامل در کشتی کج !!

[تصویر: d6c9d8445b104bcfb70f8235d1591d25.jpg]

زنی عرب به نام بنت سعید در مسابقات کشتی کج بانوان صاحب یک کمربند شد.

[تصویر: 75f3924c097b77051bf33ffde13da219.jpg]

[تصویر: 385435c80d4ccd02d098a8447e15a378.jpg]

[تصویر: bee85106414456b1f8633edddbbe316c.jpg]

البته من شک دارم اسمش بنت سعید باشه ولی این خانم در سال 2008 ولی تاریخ دقیقش رو یادم نیست یکی از کسانی بود که توسط گروه بیوتیفل پیپل که سه تا دختر .... بودند کشف حجاب شد و موهاشو قیچی کردن.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، محمدجواد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: کشتی کج و نماد های شیطان پرستان - meisam64 - ۲۹/مرداد/۹۰ ۱۳:۳۷

[-]