|
شيوه عزاداري در ماتم شهادت سيدالشهداء (ع)_قسمت اول تا چهارم
|
|
۱۶:۳۸, ۱۳/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۸۹ ۱۸:۲۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
amir mahdi نوشته : همچنین پس از مطالعه این فتواها آن فتوایی که به نظر درست بود را بپذیرد (و حتی اگر هیچکدام مورد قبول نبود،هیچکدام را نپذیرد)
شما یا باید اجتهاد بلد باشید برای اینکه از هیچکس جز رأی خود تبعیت نکنید و یا واجب است در فروع دین تقلید کنید روشی که شما پیش گرفته اید رو بهش بندگی خدا نمیگویند میگن بندگی عقل خودم و این متد شما اصلاً تقلید نام ندارد محک شما عقل شماست ، حقیر قبلاً چندین بار در مورد عقل سخن گفتم در تالار عقل ما نمیتواند به تنهایی ملاکی برای درست و غلط دانستن یک حکم شرعی باشه چون عقل ما خالی از هوا هوس نیست آن عقلی که خداوند در قرآن اون رو منتبق بر دین میدونه و با لفظ لُب (یا اولوالالباب) ازش یاد میکنه عقل خالی از هوا و هوس یعنی عقل معصوم است. یکی از مهمترین دلایلی که انسان در سایه تقوا به فرقان (قدرت تشخیص حق از باطل) دست پیدا میکنه طبق آیات قرآن اینه که تقوا ابتدا هوای نفس رو کنترل میکنه و بعد در سایه این هوای نفس کنترل شده عقل انسان شکوفا میشود و خداوند به او فرقان مرحمت میفرماید اینکه من بگم هر آنچه به نظر عقل من درست و منطقی هست رو فقط میپذیرم و اگه حکمی از احکام که در روایات آمده و مراجع هم تصریح دارند بر اون رو من اجرا نمیکنم به این نمیگن بندگیِ خدا به قول قرآن کریم بندگی یعنی سمعنا و اطعنا (شنیدیم و اطاعت کردیم) بسیاری از کسانی که در برابر مولا علی و امام حسین و سایر معصومین علیهما سلام ایستادند کسانی بودند که عقلشان معیارشان بود همچنین در جای دیگه گفتند : {من خود شخصا مقلد قرآن ام} دوست عزیز ما همه مقلد قرآنیم اما خود خداوند در قرآن میفرماید این قرآن لتبین لناس میخواهد یعنی مبین و مفسر میخواهد و مبینش هم پیامبر و ائمه معصومین هستند بزرگترین بدعت و انحراف در دین اسلام توسط عمر بنا نهاده شد با شعار دادن این جمله باطل (حسبنا کتاب الله) کتاب خدا مارا بس است ، پس از فوت رسول اکرم با باب کردن این شعار انحرافیِ بی نیازی از تبیین کننده اسلام ، یعنی امام معصوم را مطرح کرد که تا امروز میبینم که حتی گریبان بچه شیعه های ما رو هم کم و بیش گرفته هر سخنی که از امام معصوم به ما میرسد حجت است و واجب الاطاعت مگر اینکه خلاف صریح آیات قرآن کریم باشد بعلاوه مراجعه به عالمان عامل به علم، هم حکم شرع است و هم حکم عقل ما اگه نه بر قرآن مسلط هستیم و نه بر روایات و نه توان اجتهاد را از راه های تعیین شده در شرع مقدس را داریم راهی نداریم جز تحقیق برای شناخت اصلح ترین مرجع و تقلید از ایشان تکرار میکنم بزرگترین منحرفین در تاریخ اسلام تکیه کنندگان بر عقل خویش و برداشت ها ی شخصی از قرآن بودند مانند خوارج که بسیاری از آنها قاریان و مفسران قرآن بودند و شب زنده دار بندگی خدا را بکنیم بزرگترین بدبختی دینهای ما اینه که بسیاری از ما اصول دینمان تاحدی تقلیدی شده در صورتی که شدیداً باید تحقیقی و عقلانی و اجتهادی باشه و بدبختانه در فروع دین بسیاری از ما میخواهیم اجتهاد کنیم در صورتی که باید تقلید کنیم خدا همه ما رو به راه راست هدایت فرماید یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایا من مسلمانم؟(دوره چهارم رشد،بلوغ عاطفی) | یاســین | 6 | 3,105 |