کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: ایا با فعالیت در شبکه های اجتماعی موافقید ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله 83.33% 10 83.33%
خیر 16.67% 2 16.67%
تمام 12 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیوستن اعضای گروه به googleplus
۸:۴۶, ۳۰/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۸:۴۸ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #13
آواتار
اولا دوست گرامی ادب رو رعایت کنید
دوما خداییش شما که میری فیس بوک چند درصد وقتت رو میذاری برا تبلیغ دین؟
چند درصدش میره پی عکس ها و آواتار ها و .... بقیه ؟
سوما جناب شما داری اینترنت و سایت یوتیوب رو با فیس بوک مقایسه میکنی؟
شما هدف هارو ببین
اینترنت واسه چی ساخته شد؟ برای انتقال اطلاعات سریع تر و امن تر در نیروی نظامی آمریکا
یوتیوب واسه چی ساخته شد ؟ ( البته این سایت هم به نظرم جالب نیست ولی زیادم بد نیست) برای به اشتراک گذاری ویدئو ها
اما فیس بوک چی؟
عزیزم فیس بوک وسیله جاسوسیه داشتم اخبار میدیدم مصاحبه رایس با یکی از شبکه های آمریکایی رو داشت نشون میداد و بحث سر فیس بوک بود مصاحبه گر گفت : آیا فرزندان شما از فیس بوک استفاده میکنند؟ پاسخ رایس جالب بود : نه من نمیذارم از این سایت استفاده بکنند این وسیله برای ما ساخته نشده ( این یعنی چی ؟ یعنی ما از این وقتای بیخودی و چرت نداریم که بذاریم پای این سوسول بازیا و در واقع این ابزار جنگ نرم ماست )
یادم نمیره برای بار اول و آخری که رفتم تو فیس بوک مو بر تنم سیخ شد دختر مسلمونی که تو خیابون با حجاب میره و میاد و من می شناسمش اومده تو فیس بوک (ببخشید منو ) لختی ترین عکس هاش رو گذاشته نه تنهاعکس های خودش رو بلکه شوهر و خواهر و مادر و ... رو هم گذاشته

من که دیگه پشت دستم رو داغ کردم که برم تو فیس بوک و امثالهم چون ایمان دارم واسه چی اومدن شما مختارید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، حلما ، zaeim
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: پیوستن اعضای گروه به googleplus - 7parsa4 - ۳۰/مرداد/۹۰ ۸:۴۶

پرش در بین بخشها:

بالا