|
شيوه عزاداري در ماتم شهادت سيدالشهداء (ع)_قسمت اول تا چهارم
|
|
۲۲:۳۴, ۱۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول: « این حدیث را شنیده ام و آن را قبول دارم اما شما هم قبول کنید که امکان ندارد مراجع تمام فتواهایی که می دهند کاملا درست باشد زیرا اگر این گونه بود هیچ اختلافی میان فتواهایشان نبود حتی در یک کلمه بنابراین پیروی از مراجع زمانی خوب است که انسان در پاسخ دادن به مشکلی وا ماند و همچنین پس از مطالعه این فتواها آن فتوایی که به نظر درست بود را بپذیرد(و حتی اگر هیچکدام مورد قبول نبود،هیچکدام را نپذیرد)دوست من آقای امیر-مهدی،این توقیع مبارک را که به شیخ مفید(رحمه الله) از جانب حضرت بقیه الله رسیده رو بدون توضیح برای استفاده ی شما و همه ی دوستان میذارم(نیاز به توضیح نداره و نقلش گویای همه چیز از جمله سوال شما هست): پيکي از وادي نور(توقيع حضرت حجة(عجل الله تعالی فرجه الشریف)) از جمله فضائل و امتيازات شيخ مفيد چند فقره توقيع است که از ناحيه مقدسه حضرت ولي عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بدين عنوان صادر شده: (للاخ السديد و الولي الرشيد الشيخ المفيد ابي عبدالله محمد بن محمد بن نعمان ادام الله اعزازه) و ديگري(ايها اناصر للحق و الداعي اليه بکلمة الصدق) علت صدور توقيع را قصص العلماء چنين نوشته: يکي از روستاييان به حضور شيخ آمده سوال کرد: هرگاه زن آبستني که بچه رحمش زنده باشد و خود آن زن بميرد ميتوان پهلوي آن زن را شکافت و آن بچه را بيرون آورد يا او را بايد با همان بچه دفن کرد؟ شيخ پاسخ داد او را با همان بچه دفن کنند. آن مرد پذيرفته بيرون رفت و در راه سواري با کمال عجله خود را به وي رسانيد که شيخ ميگويد: شکم مادر را شکافته و بچه را بيرون آوريد، آنگاه زن را به خاک بسپاريد. نامبرده به محل خود رفته و به دستور ثانوي عمل کرد پس از چندي شيخ را از اين پيشامد اطلاع دادند، گفت: من کسي را به چنين کاري مامور نداشتم و او حضرت ولي عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بوده، الحال که در فتاواي شرعيه خطا مي کنم ديگر فتوا نمي دهم به همين مناسبت به خانه نشست و در فتوا را به روي خود بست تا آنکه توقيعي به اين مضمون شرف يافت(بر شما لازم است فتوا بدهيد و بر ما لازم است که شما را از خطا کاري نگهداري کنيم) شيخ بار ديگر بر مسند فتوا نشست. و در جای دیگر گفتید: نقل قول: « من خود شخصا مقلد قرآن ام چراکه معقدم خداوند بسیار بهتر از انسان ها پاسخ مشکلات ما را می دهند و تا کنون هم بسیار از این کار راضی هستم چراکه در سختی ها و ابهامات قرآن را کلید مشکلاتم میدانم.» دوست من لطفا به این سوالاتی که مطرح شده اند پاسخ بدهید : بعضی از مسائل بسیار واضح هستند و بیان و شرح آنان توضیح واضحات است. آیا شما نماز می خوانید یا نه؟ اگر بگویید نه معلوم می شود به قرآن عمل نمی کنید و اگر بگوید بلی بگویید چطور نماز می خوانید، رکوع و سجده و قیام و تشهد و سلام دارد یا شیر بی دم و سر و شکم است؟ نماز را در چند وقت می خوانید؟ و هر نماز چند رکعت است؟ مثلاً نماز ظهر چند رکعت و نماز عصر و صبح هر کدام چند رکعت هستند؟ در هر صورت آیا قرآن گفته است نماز صبح چند رکعت است؟ یا مغرب و عشاء چند رکعت هستند و دیگر شرائط نماز و اجزاء آن؟ آیا سگ نجس است یا پاک؟ بعد بگویید این حکم را از کجای قرآن بدست آورده اید؟ بلی قرآن اصول کلی نیاز بشر را بیان فرموده است و تفسیر و بیان آن در روایت و حدیث پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه آمده است مثلاً قرآن می فرماید:«وَ السّارِقُ وَ السّارِقَةُ فَاقْطَعُوا أَیْدِیَهُما»[1]یعنی زن و مرد دزد را دستهایشان را قطع کنید، ولی نگفته است از کجای دست باید قطع شود و ... و هزاران دلیل دیگر از قرآن و روایات و تشرفات بر اثبات به نیاز فقیه واجد الشرایط در زمان غیبت کبری... [1] انفال، آیه 1،منبع:سایت حوزه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |