کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از موسیقی تا جادو ؛شیطان پرستی در ایران
۱۰:۱۲, ۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱/شهریور/۹۰ ۲۲:۳۷)Reza_Jackman نوشته است:  دوستان گرامی ANTI و S.P.H

اگر مشکلی با مقالات این بخش تالار دارید لازم نیست که در هر تاپیک با گرفتن غلط املایی این موسیقی ها را پاک نشان دهید و زمان دوستان رو تلف کنید .
در همین تالار موضوعی با عنوان : تحقیقی در مورد موسیقی موجوده اونو مطالعه کنید . اگر قانع نشدید یه موضوع ایجاد کنید و دلایل قانع کننده برای دفاع از این موسیقی بیاورید نه اینکه همیشه منتظر صحبت دوستان باشید .
اگر بحث شما در این موسیقی سلیقه است(که هست) نیازی به بحث های بی مورد و وقت تلف کن نیست ...فضای تالار پژوهشی است و هر کسی به دنبال جواب های سوال خودش است نه به دنبال اثبات سلیقه ها .
انتخاب هنر موسیقی کاملا سلیقه ای است و در مرحله ی دوم مربوط به برداشت شخص از موزیک میشود پس بحث های بی انتها و کلی انجام ندهید .
حقیر توی تاپیک متالیکا دلیل پزشکی اوردم که موسیقی متال بد است پاسخ شما چه بود ؟ اینکه چرا کر نشدید ؟؟؟پس اگر سوالاتی دارید و واقعا به دنبال پاسخ هستید نه سلیقه تاپیکی ایجاد کنید و با دوستان وارد بحث علمی شوید نه اینکه دو طرف از روی سلیقه صحبت کنید و در پی ضایع کردن یکدیگر بر ائید .

دوست عزیز!
مشکلی وجود نداره،بلکه با هم تبادل نظر می کنیم و البته بحث از سلیقه به میان نیامد!
دلیل پزشکی شما مواردی مثل مداحی رو شامل نمیشه؟
ما نمی خوایم بگیم این موسیقی پاکه،اون موسیقی فلانه،اون یکی بهمانه! کسی هم قصد غلط املایی گرفتن نداره چون ما خودمون از غلط املایی پریم.
عرض بنده اینه که دوستان شما بی اطلاع،بی تحقیق،بی علم به اون چیزی که میگن در موردش بحث می کنن.به عنوان نمونه من در مورد موتور تراکتور اطلاعاتی ندارم و هیچ وقت هم در موردش صحبت نمی کنم.اما من از 10 سالگی موسیقی کار کردم،3-4 ساله متال گوش میدم.هر نوعی از متال که بگید رو من گوش دادم.تجربه دارم.آیا شما و دوستانتون این کار رو کردید؟
واضحه که نه! چون همتون متالیکا رو سبک می دونید!! من اصلاً دلیل جبهه گیری شما رو متوجه نمیشم،چون خودم به هیچ عنوان در جبهه خاصی نیستم و از کس یا چیز خاصی طرفداری نمی کنم.
دوستان شما کمی بیش از حد دارن حساسیت به خرج میدن،والله که در حال حاضر بچه مسلمونا بیشتر از کافرا در مورد شیطان پرستی می دونن!! بابا چشاتونو باز کنین.یه مطلب مختصر در مورد شیطان و شیطان پرستی خوبه نه این که دیگه بیاید یه موضوع کلی با عنوان "صنعت موزیک" قرار بدید و هی بگید فلانی شیطان پرسته،فلانی جادوگره،فلانی کابالیسته،فلانی فمنیسته و... به خود خدا قسم وقت جوونای مردم بیش از این حرفا مهمه،چرا مطلب علمی نمی ذارید توی سایت؟ یعنی بیداری اندیشه رو فقط از جنبه شناختن عوامل شیطانی آخرالزمان می بینید؟
شما که باید بهتر از من بدونید،دستهای کثیف پشت پرده نظم نوین جهانی چه اهمیتی به علم محض میدن و اکثر افرادشون از خبره های دنیای علم هستن.اونوقت ما که این ور قضیه هستیم هی بشینیم بگیم متالیکا شیطان پرسته...به قرآن مجید اگر من قصد داشته باشم کسی رو مورد استهزا قرار بدم یا بحث بیخود بکنم.دریابید خودتون رو...یه زمان چشم باز می کنیم می بینیم دیگه برای خیلی چیزا دیره.حیفه نیروی فکری با این استعداد خارق العاده تمام وقتش صرف شناسایی شیطان پرستان و فراماسونرها بشه.
[تصویر: s187.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
تا کی؟ - S.P.H - ۳۱/مرداد/۹۰, ۱۵:۳۲
RE: از موسیقی تا جادو ؛شیطان پرستی در ایران - S.P.H - ۲/شهریور/۹۰ ۱۰:۱۲

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  آشنایی با بیش از ۱۰ گروه موزیک شیطان پرستی ( نقد موزیک شیطانی ) FOADG 46 38,965 ۱۹/آبان/۹۲ ۲۱:۵۰
آخرین ارسال: A.Lopez
  افسانه ی موسیقی ایران Reza2035 4 3,866 ۳۰/دی/۹۱ ۲۰:۲۱
آخرین ارسال: سجاد313
  حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی پیروان موعود 4 3,677 ۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹
آخرین ارسال: رهرو حق
  اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... Femme Moderne 12 10,741 ۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹
آخرین ارسال: Reza2035
  رواج خزنده موسیقی شیطان پرستی در کشور + فیلم fr60din 0 3,166 ۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۲۴
آخرین ارسال: fr60din

پرش در بین بخشها:


بالا