|
از موسیقی تا جادو ؛شیطان پرستی در ایران
|
|
۱۰:۱۲, ۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱/شهریور/۹۰ ۲۲:۳۷)Reza_Jackman نوشته است: دوستان گرامی ANTI و S.P.H دوست عزیز! مشکلی وجود نداره،بلکه با هم تبادل نظر می کنیم و البته بحث از سلیقه به میان نیامد! دلیل پزشکی شما مواردی مثل مداحی رو شامل نمیشه؟ ما نمی خوایم بگیم این موسیقی پاکه،اون موسیقی فلانه،اون یکی بهمانه! کسی هم قصد غلط املایی گرفتن نداره چون ما خودمون از غلط املایی پریم. عرض بنده اینه که دوستان شما بی اطلاع،بی تحقیق،بی علم به اون چیزی که میگن در موردش بحث می کنن.به عنوان نمونه من در مورد موتور تراکتور اطلاعاتی ندارم و هیچ وقت هم در موردش صحبت نمی کنم.اما من از 10 سالگی موسیقی کار کردم،3-4 ساله متال گوش میدم.هر نوعی از متال که بگید رو من گوش دادم.تجربه دارم.آیا شما و دوستانتون این کار رو کردید؟ واضحه که نه! چون همتون متالیکا رو سبک می دونید!! من اصلاً دلیل جبهه گیری شما رو متوجه نمیشم،چون خودم به هیچ عنوان در جبهه خاصی نیستم و از کس یا چیز خاصی طرفداری نمی کنم. دوستان شما کمی بیش از حد دارن حساسیت به خرج میدن،والله که در حال حاضر بچه مسلمونا بیشتر از کافرا در مورد شیطان پرستی می دونن!! بابا چشاتونو باز کنین.یه مطلب مختصر در مورد شیطان و شیطان پرستی خوبه نه این که دیگه بیاید یه موضوع کلی با عنوان "صنعت موزیک" قرار بدید و هی بگید فلانی شیطان پرسته،فلانی جادوگره،فلانی کابالیسته،فلانی فمنیسته و... به خود خدا قسم وقت جوونای مردم بیش از این حرفا مهمه،چرا مطلب علمی نمی ذارید توی سایت؟ یعنی بیداری اندیشه رو فقط از جنبه شناختن عوامل شیطانی آخرالزمان می بینید؟ شما که باید بهتر از من بدونید،دستهای کثیف پشت پرده نظم نوین جهانی چه اهمیتی به علم محض میدن و اکثر افرادشون از خبره های دنیای علم هستن.اونوقت ما که این ور قضیه هستیم هی بشینیم بگیم متالیکا شیطان پرسته...به قرآن مجید اگر من قصد داشته باشم کسی رو مورد استهزا قرار بدم یا بحث بیخود بکنم.دریابید خودتون رو...یه زمان چشم باز می کنیم می بینیم دیگه برای خیلی چیزا دیره.حیفه نیروی فکری با این استعداد خارق العاده تمام وقتش صرف شناسایی شیطان پرستان و فراماسونرها بشه.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آشنایی با بیش از ۱۰ گروه موزیک شیطان پرستی ( نقد موزیک شیطانی ) | FOADG | 46 | 38,965 |
۱۹/آبان/۹۲ ۲۱:۵۰ آخرین ارسال: A.Lopez |
|
| افسانه ی موسیقی ایران | Reza2035 | 4 | 3,866 |
۳۰/دی/۹۱ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: سجاد313 |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,677 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,741 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|
| رواج خزنده موسیقی شیطان پرستی در کشور + فیلم | fr60din | 0 | 3,166 |
۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۲۴ آخرین ارسال: fr60din |
|