|
بررسی هری پاتر
|
|
۳:۲۳, ۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۱۶:۴۱ توسط Shahadat.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام
اولا در مورد هری پاتر بگم که من در سال 1382 توسط دوستم به خواندن كتابهاي هري پاتر تشويق شدم و چون اون روزها به دليل از دست دادن پشت سر هم پدر بزرگ و مادربزرگم روزگار سختي را ميگذراندم و در افسردگي كامل به سر ميبردم، كتابهاي هري پاتر براي من يك ماوي و آرامشي وصف ناپذير بود. نميدونم چطور بودن كه وقتي اينها را ميخوندم هر چي غم و غصه داشتم فراموش ميكردم...شاید جادوی رولینگ بود یا هر چي كه بود من توسط اين كتابها به زندگي برگشتم و خیلی به این کتاب و فیلم و بازی هایش علاقه پیدا کردم تا جاییکه حتی یک سایت ایفای نقش هم برای این هری پاتر زدم و... کلی در این داستان غرق شده بودم...(خدا منو ببخشه )اما حالا که کم کم از این کتابها دور شدم و منطقی تر به این داستان نگاه میکنم تقریبا واقعیتهای این کتاب برام آشکار شده و با نظرات دوستان که این کتاب یک تفکر ماسونی پشتش بوده کم و بیش موافقم... یکی از واضحترین دلایلشم اینه که رنگ سبز تو این کتابها نماد پلیدی و رنگ قرمز نماد خوبی و سفیدی بود در حالیکه تو شیعه این دقیقا برعکسه...(من وقتی هم داشتم این کتابها رو میخوندم به این موضوع شک کرده بودم اما این موضوع جلودار خوندنم نشد) اما اینم اضافه کنم: من واقعا از اینکه به این کتابها علاقه داشتم و حتی براشون سایت هم زده بودم خیلی عذاب و جدان داشتم و به همین خاطر اومدم برای شاهنامه یک سایت ایفای نقش زدم ولی دوستان باورتون نمیشه سنگ اندازی هایی که برای این سایت در ایران انجام شد 20000 برابر اون سایت هری پاتری بود...من اصلا برای سایت ایفای نقش هری پاتری مشکلی نداشتم ولی برای اون سایتی که کلی برنامش رو با دوستامون ریخته بودیم به حدی به مشکل برخوردم که عطاش رو به لقاش بخشیدم و بیخیالش شدیم... (قابل توجه دوستانی که نمیدونن ایفای نقش شاهنامه چیه: ایفای نقش تقریبا مثل یک بازی آنلاین مثل تراوین و جنگ خانها و... هست که من و دوستام داستان و فیلمنامه اولیش رو برای شاهنامه به صورت یک سایت طراحی کردیم ولی چنان سنگ اندازی کردن که بیخیالش شدیم) همینطور که میبینید ما فقط بلدیم نقد کنیم... ولی وقتی میاییم یک کار فرهنگی راه بیندازیم چنان سنگ اندازی میکنند که دیگه هیچ کس جرئت نکنه به مقابله با تهاجم فرهنگی فکرم بکنه...(البته اگه از نظر شما شاهنامه هم مشکل نداشته باشه...) اگه میگید هری پاتر بده برای جوانان به جای هری پاتر و تراوین و نمیدونم گرگ و میش و... یک جایگزین مناسب پیدا کنیم یا اگه کسی خواست کاری کنه کمکش کنیم نه اینکه سنگ جلو پاش بندازیم... ![]() یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)