|
نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken)
|
|
۳:۲۳, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام و خسته نباشید
مطلبتونو تا نیمه خوندم.....جین و هوارانگ!!!!... خب ممکنه خیلی از حرفاتون درست باشه ولی خودتون مطمئنید؟؟؟ فقط خواستید اثبات کنید! در تعاریف که از جن وجود دارد البته در منابع غیر موثق ( منظور کتبی که در مورد جن نوشته شده است و در بازار موجود است ) گفته می شود که چشم جنیان برعکس انسان ها است ... اینو شما گفتید! بر اساس یه منبع غیر موثق اثبات میکنید؟؟؟؟ واقعا جالبه! درسته! فراماسونر ها سعی دارن کل جهان را به آیین خودشون بیارند همونطور که همه ادیان اینکارو میکنند و نماد هاشون رو در هرجا که ممکن باشه استفاده میکنند ولی یه موضوع دیگه هم هست و اون اینه که شاید تشابهاتی بین این بازی و علائم شیطان پرستی پیدا کرده باشید ولی طراحان بازی همیشه برای نوآوری و جذاب کردن کاراکتر ها از یه چیز جدید استفاده میکنند وگرنه چرا باید شخصیت ها خودشون با نیروهای شیطانی مبارزه کنند؟؟؟؟ این با جریان کل داستان در تضاد! کسی که تکن بازی میکنه ممکنه به خاطر علاقه شدی به یه کاراکتر از اون نماد ها استفاده کنه ولی مگر استفاده از یه نماد به تنهایی دلیل بر شیطان پرستیه؟؟؟ اون فرد ممکنه از رو علاقه و اطلاعات کم از اون علادم استفاده کرده باشه و حتی باعث ترویج شه ولی خب آدما احمق نیستند که به خاطر یه سری نماد دریک بازی به فراماسونری رو بیارند! باور کنید!!! وقتی شما با اونقدر زوم متوجه گردننبند در گردن هوارانگ شدید دیگه از بازیکننده که حواسش به مشته چه انتطاریه!! من نظر خانوم آناستازیا رو قبول دارم استفاده از کلمه شیطان به معنای یک نیروی پلید است و حتی اگه منظور ابلیس بوده باشه اخرش شکست میخوره! شیطان پرستا خداشونو شکست میدن؟؟؟منطقیه؟؟؟ درضمن استفاده از علادم ممکنه برای پلید نشون دادن یه سری نیوها هم بوده باشه! امیدوارم ناراحت نشده باشید و من فقط نظرمو گفتم! تکن فقط یه بازیه! بازیه محبوبی که قدرت فیزیکی کاراکترهاش جذابش کرده!!! ممنون از مطلب! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراماسونری در بازی ASSASSINS CREED توهین به مقدسات | امیر گیمر | 231 | 192,985 |
۱/شهریور/۹۶ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: telbaz |
|
| توجه! وجود نمادهای فراماسونری در بازی کلش آو کلنز | 1fabeg | 1 | 4,684 |
۱/اسفند/۹۴ ۱۸:۵۳ آخرین ارسال: farhadhamidi |
|
| نماد های فراماسونری در DotA | Mitsonary | 64 | 39,973 |
۲۳/مرداد/۹۴ ۲:۵۳ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| •فراماسونری در بازی • FIFA 13 • | Amir-T | 24 | 17,807 |
۷/مرداد/۹۲ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: PWLG |
|
| برخورد بزرگان مبارزه در بازی STREET FIGHTER X TEKKEN | PWLG | 6 | 3,920 |
۸/تیر/۹۲ ۱۵:۳۶ آخرین ارسال: PWLG |
|
| نمادهای فراماسونری اینبار در بازی محبوب Call Of Duty:MW3 | jc313 | 9 | 12,853 |
۶/تیر/۹۲ ۲:۰۷ آخرین ارسال: PWLG |
|
| نماد های فراماسونری در بازی tskksn x street fighter | یامهدی! | 8 | 6,070 |
۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|