کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مسابقه بی حجابی در سیمای جمهوری اسلامی !!!
۶:۴۵, ۱۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۰ ۷:۴۸ توسط unos.)
شماره ارسال: #25
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
استغفر الله الذی لا اله الا هو الحی الذی لا یموت
.......................................
با سلام به همه ی دوستان
این پست اول منه و از خداوند متعال می خوام که راه گشا باشه .
فصل اول :
عیب همیشه و همه جا شاید به وجود بیاد . بعضیا این عیب رو می بینند و بعضیا هم نه . هر کسی نسبت به

طرز تفکر خودش ، یک سری آرمان هایی توی ذهنش نسبت به "چیزی" شکل می گیره که اگه در اون "چیز" ،

حرکتی یا موردی خلاف اون چیزی که از اون "چیز" انتظار داره در راستای رسیدن به آرمان ذهنیش نسبت به

اون "چیز" ، اون رو برای اون "چیز" عیب می بینه . (ببخشید که خیلی جیز و بلیز کردم !)

پس شاید یکی مثل من و شما که اعتقاد داریم جهانی سازی دین حق و انتشار اون به عهده ی صدا و سیما

است ، این مسئله ها رو برای اون عیب ببینیم ؛ حالا یکی هم هست که از این بابت خوشحال می شه . پس

دیدن عیب ، یک امر نسبی است و با عوض کردن ملاک ها ، دید هم نسبت به اون عوض می شه .

فصل دوم :

شما از من و امثال من بی سواد خیلی در این موارد وارد ترید که :

1- انقلاب و جمهوری مقدس "اسلامی" ایران در این هفت هشت هزار سال اخیر که پای بشر روی کره زمین باز

شده ، بعد از حکومت حضرت سلیمان و نبی مکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ، تنها قدرتی است که دارد تنه به تنه ی استکبار جهانی

می زند . و قانون عمل و عکس العمل می گوید که یکی بزنی ده تا می خوری ! و این طبیعی است که باید

شاهد ضربات محکمی از دشمنان باشیم و این مسائل همه ضربه ی دشمن است .

2- انسان ، انسان است . مریض بشود ، انسان است ؛ پا نداشته باشد ، انسان است ؛ فقط وقتی انسان

نیست که انسان نباشد . حالا صدا و سیمای ما هم همین جور است . ویروس هایی نفوذ کرده اند و عمل هایی

می کنند . واقعا باید بنشینیم بگوییم که اگر یک بچه حزب اللهی قدرت داشت ، می گذاشت مثلا بی حجابی

نمایش داده شود ؟ اگر عاقل باشیم دو نکته معلوممان می شود : یک) ما از اصول غافل شدیم و به فروع

چسبیدیم . مثل الافی هایی که توی پایگاههای بسیج و محافل به اصطلاح مذهبی و کانون ها و هیئت های

رقص دیس دیس ! داریم .(البته من خودم بچه هیئتی ام ، به کسی بر نخوره) به جای اینکه کار موثر بکنیم ،

چسبیدیم به کارهای حاشیه ای و بعضا مضر و میدانهای مهم را از حضور سبزمان محروم کرده ایم و در هر زمینی

که سبزه نروید لاجرم خار رشد می کند . صدا و سیما هم یکی از اون میدانهای بسیار مهم است که بچه مذهبی

های ما از اون غافل اند . دو) انرژی صرف می کنیم اما نه در راه درست . به جای کارهای موثر فقط حرص و جوش

می خوریم و خود خوری می کنیم . مثلا برای رفع خستگی : چند سال پیش یک دختری رو توی محلمون

دزدیدن . یک زنی این صحنه رومی بینه ، به جای اینکه کاری بکنه ، یه جیغی بکشه ، غش می کنه ! حالا ما هم

شدیم همین زنه . به جای اینکه جلو یه حرکتی رو بگیریم غش میکنیم .

فصل سوم :

حالا می دونیم که صدا و سیما داره دچار انحرافاتی می شه . راه موثر تصحیح این روند صدا و سیما که روند

خطرناکیه چیه ؟ من دو تا راه حل ، یکی مسکن و شاید کم تاثیر و یکی دوا و موثر واقعی خدمتتون عرض می کنم

ان شاء الله که مفید باشه :

1- یقینا در صدا و سیما مسئولینی هستند که قدرت دارند جلوی لا اقل بعضی از این معضلات رو بگیرند . اما به

دلیل عدم اطلاع از برنامه های پخش شده و کانالیزه شدن اطلاعات دریافتی توسط عده ای خاص ، حس می

کنند همه چیز مرتبه . حالا با استفاده از این مطلب ما می تونیم گزارشاتی کوتاه اما مستدل و پیوسته (مدیر

پسند) به مدیران و دست اندر کاران سیما ارسال کنیم تا آن عده از مسئولین که به بی اطلاعی دچار شده اند ،

آگاه شوند . و این راه واقعا تاثیر دارد اگر درست اجام شود . و یک رونوشت هم برای پیگیری و اطلاع به دفتر مقام

معظم رهبری ارسال شود و گفته شود که به چه کسانی این گزارش داده شده .

2- اگر بچه مذهبی ها از این عیوب به درد می آیند و می بینند که صدا و سیما (و بقیه ارگانها) دارد به دست

اجانب می افتد و اسلام ضربه می بیند ، باید دست به کار بشوند ، بشویم . تنبلی را کنار بگذاریم ، همت و

تلاش کنیم ، عرق بریزیم و یا علی بگوییم ، درس بخوانیم و مراتب بالای تخصص ها را فتح کنیم . به جای اینکه

دائم توی این جلسه و اون جلسه بریم ، این سایت و سخنرانی رو چک کنیم و کارهای الکی کنیم ، کار به معنی

واقعی کلمه کنیم . از همین جا می گویم دانشجویی که کار به اصطلاح فرهنگی می کند ولی درس نمی خواند

ضررش از یک مزدور دشمن بیشتر است . اگر فکر می کنید که صدا و سیما مهم است و الان جهان را با رسانه

می گردانند ، یا علی ؛ وارد میدان شو . ننه جون من هم بلد است انتقاد کند . انتقاد خوب است ولی اگر پشتش

کار باشد . و چیزی که مسلم است این است که کار زحمت دارد ، صدمه دیدن دارد . و مملکت ما با کار آباد می شود .
پس تنها چیزی که این عیوب را برطرف می کند ، تلاش صحیح من و تو است .
.........................................
ببخشید که پر چونگی کردم .
یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، محمد667
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مسابقه بی حجابی در سیمای جمهوری اسلامی !!! - unos - ۱۰/شهریور/۹۰ ۶:۴۵

[-]