|
فاجعه جمعیتی ایران در راه است !!
|
|
۲۰:۴۷, ۱۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
در مورد روزی این 150 میلیون نفر
دوستان من گذری میزنم به سخنان استاد رائفی پور که در یکی از سخنرانی هاشون اشاره به کاهش بیش از 50 % جمعیت ایران در سال 1914 میلادی داشتن در این سال جمعیت ایران به گفته ی سفارت بریتانیای کبیر (ملعون) 20 میلیون تخمین زده شده بود که بدلیل کارشکنی های آنها در امور کشاورزی و ... و مصادره ذخیره ی گندم مردم به حدود 10 میلیون رسیده و جالب اینجاست که با افتخار از این حادثه یاد می کردند. سفیر در جایی از نوشته های خود گفته "هنگامیکه از خیابان ها میگذشتم پشته ای از اجساد زنان و مردان ایرانی بود که در دست برخی از آنها ریشه های علف بود!!!!" اینا کاری کردن که منه ایرانی از گرسنگی علف بخورم. حال این سوال پیش میاد این نسل کشی به چه دلیله؟؟؟!!!!! من از تو برادر و خواهر تحصیل کرده ایرانی میپرسم؟!!! این ملعونا خودمون رو بهتر از خودمون میشناسن میدونن اگر ایرانی نفرات با ایمان داشته باشه دست به جهاد میزنه ، یک سرزمین کفر باقی نمیگذاره!! در ضمن طبق گفته ی پدرم و مادرم در زمان شاه جمعیت ایران علیرغم تمام امکانات بهداشتی و معیشتی نصف الان بود(30 میلیون)!!! چرا؟!!! چون به شاه گفته بودن جمعیت ایران باید تو همین سقف بمونه!!! تا کی ما باید به سخنان رهبرمون بی اعتماد باشیم برادر من ، خواهر من اگر شک داری تو حرفه پیشوات برو تحقیق کن ایشان تمام جوانب رو در نظر گرفته که این حرفو میزنن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |