|
لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی
|
|
۰:۴۴, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
یالله و بسم الله!
دوست عزیزی که به قول معروف عشق گاگا خانوم هستین،میخوام بگم یه نقطه ی اشتراکی بین مدونا و گاگا هستش که خیلی هم مهم و به قول معروف خطریه؛اونم:دفاع و به نوعی دعوت به همجنس بازی!میدونم سخته از یکی که ادم فکر میکنه از ته دل دوسش داره؛دست کشیدن(چون من خودم دارم تجربش میکنم)اما انصافا باید یکم عمیق تر به این به قول معروف "عشق"نگاه کنی.ببین مثلا حقیقتش من قبلنا خیلی وقتا وسوسه میشدم اهنگای گاگارو دانلود کنم چون انصافا اهنگ سازیاشون خیلی جالبه اما نکردم فقط تو جشنواره ها یه قسمتایشون رو شنیدم.امروزا یه جوری شده که حتی اباما هم خیریه بازی درمیاره!ظاهرا ادم خوبی به نظر میاد،مدونا هم همینطور.گاگا اصلا زن خوبی نیست.ببخشینا شاید ناراحت بشین اما اصلا زن نیست!خیلی هم از علایمه خطری ایلومیناتی توی کلیپاش استفاده کرده.اصلا مگه هرکی دوجنسه به دنیا میاد قراره همه ی عالم و آدم رو بهم بریزه و اونارو به **** با همجنس دعوت کنه؟!البته من (ببخشینا اینو میگم)خیلی دلم به حال اونایی که دوجنسه به دنیا میان میسوزه.حتما حکمتی است.راستی بعضیا مثله اینکه بوسیدن دو زن یا دو مرد رو کار بد دونستن!اخه این چه حرفیه دیگه؟!مثلا مامان شما خالتون رو تا بحال ماچ نکرده؟!ضمنا مقوله ی French kissدو زن یا دو مرد با یکدیگر با اون"ماچی"که من گفتم فرق میکنه ها!!یهو دیدی منم متهم کردن به دفاع از فلان و فلان! راستی یه bravoبه بریتنی طبق پست ۱۲۴به خاطر اینکه بریتنی از گاگا فاصله گرفت!!من نتونستم برنامه رو ببینم. دوست عزیز(saname)متاسفم که قراره یه مدت سختی و ضدحال بکشین و یه مدت حرص بخورین اما اخرش میفهمین که به قول معروف پایان شب سیه سپید است و عین داستان سیندرلا همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشه!اگه واقعا و حقیقتا گاگا اونطوری بود که گفتین حق داشتین ازش دفاع کنین و حرص بخورین اما متاسفم که بگم"اندکی تا مدتی ابری و طوفانی"اشتباه میکنین در مورد گاگا.امیدوارم که در ره ترک لیدی گاگا موفق باشی و زمین نخوری .یاحق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

.