کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وسواس فوق العاده شدید نمادیابی فیلم ها در بین اکثریت کاربران این سایت
۱۰:۴۵, ۱۵/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۰:۵۰ توسط Your-Lord.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۴/شهریور/۹۰ ۲۲:۰۲)oO DaViD Oo نوشته است:  سلام دوست عزیز

من فکر می کنم با دیدن این سریال این اتفاق تقریبا برای همه خواهد افتاد
ولی بعد از مدتی فروکش می کنه و صرفا جنبه ی اطلاع رسانی داره

بگذریم !
دوست عزیزم شما که می فرمایید دوستان به عمق مطالب فیلمها و لایه های زیرین توجهی ندارند ،
لطف کنید در صورت امکان به همراه هشدار دادن و اشتباه را نشان دادن ( که خیلی خوب هم هست که خودمان ، خودمان را نقد کنیم ) این مسایلی که از دیدگاه شما مورد غفلت واقع شده رو باز کنید ( در تاپیکهای جدید ) تا دوستان مطالب مهم تری که می فرمایید رو بررسی کنند

فقط یک جمله ای که توی همین سریال گفته شد رو تکرار می کنم
به جای اینکه به تاریکی لعنت بفرستیم ، شمعی روشن کنیم

من خوشحال میشم که مطالبتون رو دنبال کنم

سلام

من خودم به دور از نمادیابی افراطی ، سعی کرده ام که فیلمها و کتابهایی را که می خوانم نقد محتوایی کنم و لایه های درونی و زیرین فیلمها و کتابها را بشکافم و مفاهیم شوم و اندیشه های ضدارزشی آن برملا کنم مثلا در همان بدو عضویتم در این تالار یک نقدی بریک کتاب زیست شناختی نوشتم و مضرات آن را گوشزد کردم.

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7366.html

من یادداشتهایی در نقد محتوایی یک سری از فیلم ها و کتابها نوشته ام که اگر مشغله ها اجازه دهد به تدریج آنها را تایپ خواهم کرد و در همین تالار قرار خواهم داد پس دیدید که بی دلیل مرا متهم کردید که فقط حرف می زنم و فقط عیب و ایراد می گویم در حالیکه من به نمادیابی افراطی تاخته ام و در عین حال خود دست به عمل زده ام و روی به نقد محتوایی آورده ام.

در ضمن نکته دیگری که درباره نمادیابی افراطی باید بگویم اینست که آقای رائفی را اکثریت کاربران و فعالان این انجمن به عنوان مرجع دشمن شناسی و مرشد فکری می شناسند و به شدت از او الگو می گیرند در حالیکه خود رائفی در حد افراط گونه و جنون آمیزی فقط و فقط دنبال نمادیابی است و من تقریبا هرگز ندیدم که ایشان نقد محتوایی کنند و فقط میکروسکوپ برداشته اند دنبال یک سری نمادها و کلمات هستند و هرگز به لایه های زیرین و محتوای فیلمها و کتابها توجهی ندارند و این می شود که اکثریت اعضای این انجمن هم که دنباله رو و تحت تاثیر ایشان هستند دقیقا همین کردار و شیوه را دارند و تقریبا همگی به شکلی افراطی دنبال نمادیابی هستند و هرگز به لایه های درونی و محتوا کاری ندارند .

خدانگه دار

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Zegile ، idea ، Anti gods
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پیام در این موضوع
RE: وسواس فوق العاده شدید نمادیابی فیلم ها در بین اکثریت کاربران این سایت - Your-Lord - ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۰:۴۵

پرش در بین بخشها:

بالا