|
وسواس فوق العاده شدید نمادیابی فیلم ها در بین اکثریت کاربران این سایت
|
|
۱۰:۴۵, ۱۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۰:۵۰ توسط Your-Lord.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۰ ۲۲:۰۲)oO DaViD Oo نوشته است: سلام دوست عزیز ************************ سلام من خودم به دور از نمادیابی افراطی ، سعی کرده ام که فیلمها و کتابهایی را که می خوانم نقد محتوایی کنم و لایه های درونی و زیرین فیلمها و کتابها را بشکافم و مفاهیم شوم و اندیشه های ضدارزشی آن برملا کنم مثلا در همان بدو عضویتم در این تالار یک نقدی بریک کتاب زیست شناختی نوشتم و مضرات آن را گوشزد کردم. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7366.html من یادداشتهایی در نقد محتوایی یک سری از فیلم ها و کتابها نوشته ام که اگر مشغله ها اجازه دهد به تدریج آنها را تایپ خواهم کرد و در همین تالار قرار خواهم داد پس دیدید که بی دلیل مرا متهم کردید که فقط حرف می زنم و فقط عیب و ایراد می گویم در حالیکه من به نمادیابی افراطی تاخته ام و در عین حال خود دست به عمل زده ام و روی به نقد محتوایی آورده ام. ********************* در ضمن نکته دیگری که درباره نمادیابی افراطی باید بگویم اینست که آقای رائفی را اکثریت کاربران و فعالان این انجمن به عنوان مرجع دشمن شناسی و مرشد فکری می شناسند و به شدت از او الگو می گیرند در حالیکه خود رائفی در حد افراط گونه و جنون آمیزی فقط و فقط دنبال نمادیابی است و من تقریبا هرگز ندیدم که ایشان نقد محتوایی کنند و فقط میکروسکوپ برداشته اند دنبال یک سری نمادها و کلمات هستند و هرگز به لایه های زیرین و محتوای فیلمها و کتابها توجهی ندارند و این می شود که اکثریت اعضای این انجمن هم که دنباله رو و تحت تاثیر ایشان هستند دقیقا همین کردار و شیوه را دارند و تقریبا همگی به شکلی افراطی دنبال نمادیابی هستند و هرگز به لایه های درونی و محتوا کاری ندارند . خدانگه دار ********************* |
|||
|
|
|
|
|