|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
|
|
۱۲:۳۵, ۱۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۰ ۱۳:۰۰ توسط Abasaleh.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام
برادرا اگه يادتون باشه منم اون اول اول ها آتيش تندي بودم براي اين كه كاربر فعال بشم.ولي يه كم كه گذشت اومدم با خودم فكر كردم،گفتم من اصلا براي چي تو اين تالار عضو شدم؟براي چي دارم مطلب ميفرستم و پست ميزنم؟نيت من از ثبت نام در تالار چي بوده؟اين كه كاربر فعال بشم؟اين كه يه عالمه پست بزنم هر كي جلوي اسمم رو ديد دهنش بمونه باز كه اوووه ببين چند تا پست زده؟!نكنه نيتم از ثبت نام در تالار پاك نبوده باشه؟!خلاصه چند روزي داشتم با خودم فكر مي كردم و به اين نتيجه رسيدم كه، برادر ديگه برام مهم نيست كاربر فعال بشم،مهم اينه كه پيش خدا كاربر فعال باشم. مهم نيست تو تالار كاربر فعال بشم،مهم اينه كه از اين تالار استفاده كنم براي به دست آوردن رضاي خدا. مهم نيست اينجا فعال بشيم،مهم اينه از اين تالار استفاده كنيم تا پيش آقا امام زمان كاربر فعال بشيم. مهم نيست كه اينجا فعال بشيم،مهم اينه كه بر پايه اين تالار و با نيت از پست زدن در تالار تو نماز خوندن فعال بشيم. مهم اين است از اين تالار براي فعال و محبوب شدن نزد ائمه و معصومين استفاده كنيم. چشم ها را بايد شست،جور ديگر بايد ديد. به اميد روزي كه همه مان فعال شويم،نزد آقا امام زمان.1177سال است آقا امام زمان منتظر313كاربر فعال است كه بيايد اما هنوز در تمام اين كره خاكي 313كاربر فعال..... . اللهم عجل لوليك الفرج. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,329 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,714 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,227 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,025 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,316 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,927 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,554 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|