کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 4.19 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونگی طرح سوالات در جلسه خواستگاری !؟
۱۲:۵۸, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
جناب MESSENGERعزیز
ضمن تشکر از شمابا اینکه همه حرفاتونو قبول دارم و خیلی برام آموزنده بوده اما هنوز یه چیزی تو ذهنم منو درگیر کرده :
شاید باید سوالمو اینجوری بگم که چرا باید پا تو این راه بذاریم ؟آیا احساس تنهایی میکنیم؟آیا حس میکنیم کسی درکمون نمیکنه ؟آیا دنبال نیمه گمشدمون میگردیم؟برای رفع نیازهای مختلف و صد تا چالش دیگه که میتونه ذهن من جوونو مشغول خودش کنه . چرا تشکیل خانواده باعث تکمیل نصف دین میشه و قبولی عبادات یه جورایی درگیر این موضوعه ؟من به عنوان یه جوون که ادعا داره قشر تحصیل کرده جامعه است و روشن فکره دارم ذهنمو بالا پایین میکنم . دعا برای ظهور آقا خیلی خوبه منتظر بودن و شیعه واقعی شدنو تمام مباحثی که توی تک تک قسمت های این فروم مطرح میشه واقعا خوبه ولی روشن شدن این موضوع اوجب واجباته .
آیا فقط تو دانشگاه آدم به رشد فکری و بالندگی میرسه ؟پس جامعه چیکارس؟صدها جوون وجود دارن که خانوادهاشون به خاطر مشکلات مالی و اجتماعی نمیذارن که بچه هاشون برن دانشگاه ،حتی بعضی ها معتقدن که محیط دانشگاها الودس و بچه هاشونو به راه بد میکشونه .نمیخام حرف عامیانه و شعار گونه بزنم اما چرا آمارطلاق تحصیل کرده ها این قدر زیاده به نظر من استثنا توی حالت اول بیشتره . تو کدوم رشته و کدوم کتاب این چیزایی که شما گفتینو یاد میدن ؟اینها ایده آل محضه .وگرنه مهارت زندگی کردن و خوب زندگی کردنو دخترا از مادراشون و پسرا از پدراشون یاد میگیرن .همون جور که میگیم رفتار هر فردی نشون دهنده شخصیت خونوادگیشه .صحبت های شما بسیار متین و دلنشینه اما برای من قابل تطبیق با وضعیت خودم و اطرافیانم نیست.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، محمود ، nafas ، Reza14 ، حلما ، محمداحسان ، boghz ، oO DaViD Oo ، azade ، taleb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: چگونگی طرح سوالات در جلسه خواستگاری !؟ - shakiba - ۱۷/شهریور/۹۰ ۱۲:۵۸

[-]