|
چگونگی طرح سوالات در جلسه خواستگاری !؟
|
|
۱۲:۵۸, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
جناب MESSENGERعزیز
ضمن تشکر از شمابا اینکه همه حرفاتونو قبول دارم و خیلی برام آموزنده بوده اما هنوز یه چیزی تو ذهنم منو درگیر کرده : شاید باید سوالمو اینجوری بگم که چرا باید پا تو این راه بذاریم ؟آیا احساس تنهایی میکنیم؟آیا حس میکنیم کسی درکمون نمیکنه ؟آیا دنبال نیمه گمشدمون میگردیم؟برای رفع نیازهای مختلف و صد تا چالش دیگه که میتونه ذهن من جوونو مشغول خودش کنه . چرا تشکیل خانواده باعث تکمیل نصف دین میشه و قبولی عبادات یه جورایی درگیر این موضوعه ؟من به عنوان یه جوون که ادعا داره قشر تحصیل کرده جامعه است و روشن فکره دارم ذهنمو بالا پایین میکنم . دعا برای ظهور آقا خیلی خوبه منتظر بودن و شیعه واقعی شدنو تمام مباحثی که توی تک تک قسمت های این فروم مطرح میشه واقعا خوبه ولی روشن شدن این موضوع اوجب واجباته . آیا فقط تو دانشگاه آدم به رشد فکری و بالندگی میرسه ؟پس جامعه چیکارس؟صدها جوون وجود دارن که خانوادهاشون به خاطر مشکلات مالی و اجتماعی نمیذارن که بچه هاشون برن دانشگاه ،حتی بعضی ها معتقدن که محیط دانشگاها الودس و بچه هاشونو به راه بد میکشونه .نمیخام حرف عامیانه و شعار گونه بزنم اما چرا آمارطلاق تحصیل کرده ها این قدر زیاده به نظر من استثنا توی حالت اول بیشتره . تو کدوم رشته و کدوم کتاب این چیزایی که شما گفتینو یاد میدن ؟اینها ایده آل محضه .وگرنه مهارت زندگی کردن و خوب زندگی کردنو دخترا از مادراشون و پسرا از پدراشون یاد میگیرن .همون جور که میگیم رفتار هر فردی نشون دهنده شخصیت خونوادگیشه .صحبت های شما بسیار متین و دلنشینه اما برای من قابل تطبیق با وضعیت خودم و اطرافیانم نیست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دعاها و اعمال قبل از ازدواج و خواستگاری ... | soshiant | 15 | 7,865 |