|
آخرالزمان شیعی به روایت فیلم ملک سلیمان نبی (علیه السلام)
|
|
۲۲:۰۴, ۱۶/آبان/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
البته من هم قبول دارم که پیوستگی مطالب جالب نبود و در واقع جا داشت روی فیلمنامه بیشتر کار میشد. موزیک و صدا هم دقیقا در قسمت خاصی کم و زیاد میشد و به نظرم اگرچه بعضی صحنه ها موزیک خوبی داشت اما بعضی جاهای دیگه نه. به نظرم بهتر بود موزیک رو تیم ایرانی روش کار میکرد. در مورد جلوه های ویژه باید منصف باشین. به عنوان شروع بد نبود. شما این فیلم رو مثلا با ارباب حلقه ها مقایسه می کنین که درست نیست. ارباب حلقه ها هر کدوم بالای 100 میلیارد تومان هزینه برداشت یعنی بیست برابر این فیلم و قویترین تیمها و امکانات صنعت هالیوود به کمک اون فیلم رفته. نباید انتظار داشت خروجی این دو فیلم با هم رقابت داشته باشن. در مورد داستان هم باز محدودیتهایی وجود داشته. نویسنده فیلنامه نمی تونست از خودش پر و بال بده به داستان اینطوری بهش ایراد می گرفتن به تحریف دین و تاریخ و ... ولی باز به نظرم میشد روی پیوستگی مطالب بیشتر کار کرد و فیلمنامه قویتری بیرون داد.
اما در مورد محتوا، برای من این قضیه جالب بود و مفید. خصوصا در مورد شیاطین و سحر و ... اینها از دید من مهم بودند که خوشبختانه تاییدی بودند بر تحقیقاتم در این زمینه. ان شاءالله این نقدها و نقدهای سایر صاحبنظران به گوش سازندگان برسه و ان شاءالله قسمتهای بعدی فیلم چیزهای بهتری از آب در بیاد. نکته مهم دیگه معرفی این پیامبر به عنوان پیامبر هست به جهانیان که سلیمان رو پادشاه جادوگر می دونن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |