|
چرا مشکلاتی مانند بدحجابی در جامعه به وجود می آید ؟
|
|
۱۸:۴۲, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
[/font] نقل قول:در جا معه ی ما مشخصه.چادر صورتی.ولی شما به من بگو که اگه از اول که پدیده مبارکی به اسم چادر در کشور عزیزمون اومد,با رنگهای مختلف میومد و اینکه مثلا اگر کسی چادر به غیر از مشکی می پوشید باعث جلب توجه مرد چشم چران نمی شد و پدیده ای عادی می بود؛آن وقت شما الان در نوشته ات می نوشتی توو ذوق زن؟پس حالا به من بگو ,اشکال از چادر غیر مشکیه یا از جامعه ی ما؟ [font=tahoma]تا جایی که من حداقل یادم میاد، خانمها با چادر مشکی میومدن توو خیابون و رنگ اصلی برای چادرهای بیرون منزل هم همین رنگ مشکی بوده!! اون زمان که چادر اومد توو زندگی مردم نه من بودم و نه پدر و مادرم!! حالا چرا در رنگ بندی های مختلف نیومده دیگه من نمیدونم ![]() ببینید، هر جامعه ای فرهنگ تقریبا خاصی داره، مثلا اگه یادتون باشه، هدر تالار برای روز عید فطر، تصویری از خانمهای مسلمان خارجی بود که در حال خوندن نماز بودن... اونها رنگ چادرشون رنگهای شاد و روشن بود. خب اون رنگ در اون جامعه قابل قبول هست، و این مقبولیت بر اساس طرز فکر اونها و دلایل مختلف دیگه ای هست. شاید انتخاب رنگ مشکی در بدو ورود چادر به زندگی مردم ما هم برگرده به طرز فکر اون زمان، گرچه الان هم خیلیها همین رنگ مشکی رو میپسندن. بهر حال چیزی که لازمه در حجاب رعایت بشه رو گفتم خدمت تون، پوشش کامل بدن و عدم جلب توجه برای نامحرمان!! رنگ مشکی هم، همونطور که دوستان فرمودن یک سری محاسنی از نظر روانشناسی داره. نقل قول:آیا اگر سعی کنیم تا کاری کنیم که این بینش در تمام مردان سطحی نگر و چشم چران به وجود بیاید ,این کار ما دعوت به خیر و امر به معروف نیست؟اگر هست پس چرا کاری نمی شود؟ به نظر شما با این وضعیت کنونی جامعه ی ما، بهتره ما وقت مون رو روی ارزش حجاب بزاریم و سعی کنیم اون رو احیاء کنیم یا اینکه بگیم بجای چادر مشکی از رنگ روشن استفاده کنید؟؟ خیلی ها از چادر فراری اند، یا بهتره بگم حجاب رو بخوبی درک نکردن!! فکر میکنم اولویت ما احیاء حجاب و فواید اون باشه... حالا در این بین میشه از یک سری نوآوری هایی (مثلا همین طرح ها و رنگهای جذاب) هم استفاده کرد به شرطی که به پیکره و ساختار اصلی حجاب لطمه ای وارد نکنه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جامعه هنری در رواج بدحجابی متهم است | Aleyasin | 2 | 1,945 |