کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سحر و جادو ، واقعیت یا خرافات
۸:۰۳, ۲۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۲/شهریور/۹۰ ۳:۰۲)omoridi نوشته است:  آقا مجتبی
حرف شما کاملا درسته. من فقط به قسمتی از اون اشاره کردم که به من گفتند داری تبلیغ جنگیری میکنی!!!! دونستن اینکه شما بدونید چطور میشه، چکار کرد آیا با انجام اون یکیست؟ البته نیت آدمها مهمه. درباره نوع تغذیه، مکان و کارهای دیگه هم بستگی داره شما چه عملی میخواهید انجام بدید. احضار جن کردن یا ملک (سرکرده گروهی از جنها) باید با روشهای خاصی انجام بشه و اونها اینکار را برای احضار میکنند.

....
دوست درباره آموزش بگوییم. به این نمیگویند آموزش، به این میگویند هشیار سازی. اگر شما کور کورانه دوست دارید یک مطلب را قبول کنید اشکالی نداره به خود شما مربوطه ولی اگر بدونید یکی از علل اون چیه راحت تر با این مساله کنار میایید.
در ضمن من خودم یکی از مخالفان این کار هستم. و کار دیگری که انجام شده و باید هشیار باشید و به همه بگویید این است. که دعانویسی وجود نداره و دعایی نوشته نمیشه. همه اینها طلسم و ورد هستند. دعا یک نیایش روحی است که بین خود آدم و خداست. حالا کیا میخواستند کارشونو اسلامی جلوه بدند من نمیدونم ولی آگاه سازی از همین آلان که خوندید بر شما واجب شده است. چون به تفسیر من این کار شیطان است.
راستی یک چیز مهم را بگم. تا حالا با چنین موجوداتی اصلا برخورد کردید؟ یا اصلا تجربه طلسم و ورد را دارید؟ اگر ندارید و دوست داشتید پیام خصوصی بزارید تا بگم موضوع چقدر بد است.

سلام دوست عزیز ، متن شما را که خواندم واقعا شگفت زده و متاثر شدم که در قرن بیست و یکم ، و در این عصر دانش و

بخردی، افرادی همچون شما هستند که به سحر و جادو و اینگونه خرافات و فکاهیات قبایل باستانی باورمندند !

مثلا در آمریکا بنیادی است که سی چهل سال است یک جایزه یک میلیون دلاری گذاشته که کسی بتواند یک کار خرق عادت

و فراطبیعی -که با علم و منطق نتوان آن را توضیح داد- انجام دهد ولی حتی یک نفر هم تابه حال برنده نشده است !

:dodgy:

چیزی به نام سحر و جادو وجود ندارد ، اینگونه باورها نتیجه این است ; که از کودکی گوش تو را از مسائل و داستانهای مافوق

طبیعی پرکرده اند و امر بر تو مشتبه شده است !

:(
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
سحر - ANTI satan - ۱۰/مرداد/۹۰, ۱۷:۲۱
RE: سحر و جادو ، واقعیت یا خرافات - Femme Moderne - ۲۲/شهریور/۹۰ ۸:۰۳

پرش در بین بخشها:

بالا