|
سحر و جادو ، واقعیت یا خرافات
|
|
۲۳:۴۶, ۲۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۰ ۲۳:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۰ ۱۷:۳۴)مجتبی موسوی نوشته است: به نام خدا سلام دوست خوبم بنده مجدداً از شما خواهش می کنم مقاله را مجدداً مطالعه نمایید ، این پست شما و پست قبلی شما نشان می دهد که جسارتاً شما اصلاً مطالب بنده را نخوانده اید و آن را نقد می کنید مجتبی جان ، امام صادق (علیه السلام) می فرمایند که استفاده از اجنه نوعی از سحر و جادو است ؛ دوست خوبم چرا دقت نمی کنید ! نقل قول:در ادامه درباره سحر و جادو، حدیث معتبرى از امام صادق (علیه السلام) در كتاب احتجاج طبرسى وارد شده كه بسیار جامع و مفید است بیان می شود . زندیق مصرى در بحثى طولانى كه با امام صادق (علیه السلام) داشت، از ایشان پرسید: اصل جادو چیست و چگونه جادوگر مى تواند كارهایى عجیب و غریب انجام دهد؟ امام(علیه السلام) فرمود: سحر بر چند وجه است: (۱۵/شهریور/۹۰ ۲:۰۳)omoridi نوشته است: درباره اینکه سوال شده بود که خدا این وسط چکاره است باید بگم. او همکاره است. مگر دنیا را شما کشکی فرض کردید که این حرف را میزنید. هیچ کاری بدون اراده اون انجام نمیشه دوست خوبم این مطلب که خدا کاری کرده و خلقتی انجام داده و حال کاری به مخلوقش ندارد ، دقیقاً توی صحبت شما پنهان بود که می گفتید اگر آیت الکرسی را اینطور بخوانید شما را از اجنه محفوظ می کند اما اگر آنطور بخوانید دیگر اثر نمی کند !!! (۱۵/شهریور/۹۰ ۲:۰۳)omoridi نوشته است: برای مثال برای در امان ماندن از شر اجنه باید آیه آیت الکرسی خوانده شود. این آیه باید به زبان عربی خوانده شود چرا؟ چون وقتی با زبان عربی تلفظ میشود میتواند چنان انرژی دور شما ایجاد کند که جنیان سطوح پایین و متوسط جرات نزدیک شدن به شما را نداشته باشد ولی اگر به زبان فارسی و یا هر زبان دیگری خوانده شود هیچ تاثیری ندارد. (۱۵/شهریور/۹۰ ۲:۰۳)omoridi نوشته است: درباره طلسم و ورد اینها دو دسته کلی هستند. مگر نه اینکه از خیلی از آیه های قرآن برای طلسم کردن و جدایی انداختن بین زن و شوهر استفاده میشه. آخر این چه مطلبی است که شما می گوید دوست عزیز ! این مطلب نشان دهنده آن است که شما اطلاعات صحیحی در این مورد ندارید آخر روی چه حسابی می گویید که آیه قرآن باعث شر و بدی می شود ، نمی دانم چه کسی این حرف مسموم را به خورد شما داده است مگر آیه نداریم که وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ و از قرآن آنچه را براى مؤمنان شفا و رحمت است نازل مىكنيم حرف شما نه تنها این آیه بلکه کل قرآن را زیر سوال می برد ، چون با کشف شما [!] از قرآن هم شر و بدی بوجود می آید واقعاً این طرز تفکر می تواند دین یک فرد را زیر و رو کند دو احتمال دارد حالت اول این است که شما به پست یکی از این افراد کلاش که ادعا می کنند خیلی کارها می توانند انجام دهند خوده اید ، معمولاً این افراد که به دعا نویس معروفند یک سری از آیات را بدون اینکه بدانند چه نوشته شده و چه معنی می دهد ، که بعضاً هم غلط های بسیار زیادی در خود دارد می نویسند تا فردی مثل شما نگاه می کند تصور کند بله فرد واقعاً ماهر است ، در صورتی که به راحتی شما را فریب داده حالت دوم این است که طرف با نوشتن یک آیه ، دارد به آن آیه کریمه بی احترامی می کند تا اجنه او را یاری کنند به طور مثال آیه های کریمه را در کاغذ ناپاک می نویسد و... ، در این حالت هم ممکن است شما با دیدین آن تصور کنید که دارد از آن آیه برای جادو استفاده می کند این را بدانید هیچ یک از آیه های قرآن اثر منفی ندارند و همه نور و با برکت هستند ، اگر اثر منفی داشت آن همه سفارش از جانب پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه اطهار (علیهم السلام) نمی شد ، شما با این اعتقادتون خیلی از اصول دین را دارید زیر سوال می برید ، در صورتی که متوجه مطلبی که می فرمایید نیستید ! چقدر دین به تعقل کردن سفارش کرده ، مگر نگفتند ما دو حجت داریم ، حجت ظاهری پیامبران و ائمه و حجت باطنی عقل است ، شما کافیه با عقل این مطلب را بررسی کنید ، به طور قطع این مطلب به صورت عقلی رد می شود ، چطور خدایی که برای راهنمایی انسان ها کتابی را می فرستد ، می آید در بین آن کتاب شر و بدی قرار می دهد ؟! با عقل جور در نمی آید ! نقل قول:هشام بن حکم مي گويد: امام کاظم عليه السلام به من فرمود: ...اي هشام! خداوند پيامبرانش و رسولانش را نزد بندگانش نفرستاد، مگر براي اينکه در مورد خدا انديشه کنند، زيرا کساني به دعوت انبياء نيکوتر پاسخ مي گويند که معرفت بهتري نسبت به خدا داشته باشند و کساني به امر خدا شناخت بيشتري دارند که عقل سالم تري داشته باشند و هر کس عقلش کامل تر باشد، درجه اش در دنيا و آخرت بالاتر است.اي هشام! خدا بر مردم دو حجّت دارد: يکي حجّت ظاهري و يکي حجّت باطني؛ حجّت ظاهري رسولان و انبياء و امامان ع هستند و حجّت باطني، عقل هاست. اگر تصور می کنید به افرادی در ایران که سحر و جادو می کنند می گویند دعا نویس ، پس این افراد با خواندن دعا این کارها را می کنند سخت در اشتباهید ، دوست من اگر آنها بگویند جادو می کنند که حکمشان اعدام است ، به همین خاطر اسم دعانویس روی خود گذاشته اند ، درصد بسیار زیادی از این افراد کلاش ، حقه باز و فریب کارند که سر مردم ساده را کلاه می گذارند و یک دعایی می نویسند و مردم عوام تصور می کنند که بله طرف با آن دعا سحر می کند ! (البته بلانسبت شما) در صورتی که اگر معنی آنچه نوشته را هم بپرسید آن فرد نمی داند . (۱۵/شهریور/۹۰ ۲:۰۳)omoridi نوشته است: درباره ایمان به خدا و دور ماندن از شر شیطان باید بگم بله درست میفرمایید ایمان به خدا داشتن نه اعتقاد داشتن. اینها باهم خیلی فرق میکنه. اغلب انسانهای روی زمین اعتقاد دارند و ایمان ندارند. بعضی وقتها ما فکر میکنیم ایمان داریم ولی تا مورد یک آزمایش قرار میگیریم میبینیم تمام تفکرات ما به هم میریزه (روی مطلب شما نیستید خودم هستم) بعد اون وقته که میفهمیم چقدر ایمان داریم. جسارتاً این تصور شما هم کاملاً اشتباه است ، آن مطلب یک بحث دیگری است ، حتی در این آیه هم منظور افراد مخلِص هم نیست ، چون اگر منظور بود از این لفظ باید استفاده می شد إِنَّهُ لَيْسَ لَهُ سُلْطَانٌ عَلَى الَّذِينَ آمَنُواْ وَعَلَى رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ - إِنَّمَا سُلْطَانُهُ عَلَى الَّذِينَ يَتَوَلَّوْنَهُ وَالَّذِينَ هُم بِهِ مُشْرِكُونَ شيطان را بر کسانی که ايمان آورده اند و بر خدا توکل می کنند تسلطی نيست ، تسلط او تنها بر كسانى است كه او را سرپرست مىگيرند و بر كسانى است كه به خدا شرك می ورزند سوره : النحل آیه : 99 و 100 طبق صحبتی که بین ابلیس و خدا بوجود آمد ، ابلیس گفت من همه را منحرف می کنم مگر افراد مخلَص را که آنها را ابلیس هم نمی تواند منحرف کند و آنجا پیش خدا اظهار عجز هم می کند. اگر منظور این آیه ، آن مطلب شما باشد باید می فرمود شیطان بر همه سیطره و تسلط دارد مگر افراد مخلَص ( قطعاً فرق بین مخلِص و مخلَص را می دانید به همین خاطر توضیح نمی دهم ) در صورتی که نه لفظ مخلِص آمده و نه مخلَص ، پس منظور آیه افراد بسیار خاص که ایمان بسیار زیادی دارند نمی باشد و عمومیت بیشتری دارد . قَالَ فَبِعِزَّتِكَ لَأُغْوِيَنَّهُمْ أَجْمَعِينَ - إِلَّا عِبَادَكَ مِنْهُمُ الْمُخْلَصِينَ [ابليس] گفت: پس به عزت تو سوگند كه بی ترديد همه شان را گمراه خواهم كرد مگر بندگان خالص شده ى تو را از ميان آنها سوره : ص آیه : 83 - 82 دوست خوبم ما که نباید آیات را تفسیر به رای کنیم و هر طور خواستم معنی کنیم ، تفسیر به رای حرام است (۱۵/شهریور/۹۰ ۲:۰۳)omoridi نوشته است: دوست درباره آموزش بگوییم. به این نمیگویند آموزش، به این میگویند هشیار سازی. اگر شما کور کورانه دوست دارید یک مطلب را قبول کنید اشکالی نداره به خود شما مربوطه ولی اگر بدونید یکی از علل اون چیه راحت تر با این مساله کنار میایید. دوست خوبم این کار حرام است ، وقتی شما می خواهید هشدار بدهید چرا از لحنی استفاده می کنید که انگار کاربران این کار را دارند انجام می دهند ، منظورم من این است که لحن گفتار شما و توضیح در مورد این کار یک نوع قبح شکنی و اظهار گناه است ، که در اسلام ابراز گناه حرام است ، حداقل از لحن و نوع بیان درست و صحیحی استفاده نکردید ، باید این مطلب را قبول کنید [font=Times New Roman,serif] (۱۵/شهریور/۹۰ ۲:۰۳)omoridi نوشته است: [/font][font=Arial,sans-serif] خوشحال می شوم با شما تبادل نظر کنم [/font](۲۲/شهریور/۹۰ ۸:۰۳)Femme Moderne نوشته است: سلام دوست عزیز ، متن شما را که خواندم واقعا شگفت زده و متاثر شدم که در قرن بیست و یکم ، و در این عصر دانش و
دوست عزیز ، بنده این مطالب را بر اساس آیات قرآن بیان کردم ، چون در قرآن از سحر و جادو سخن به میان آمده است ، بنده هم این مقاله را بر اساس همین آیات و روایات بیان کردم ، چون بالاتر از 90 درصد کاربران این تالار مسلمان هستند ، حال اگر دین شما چیز دیگری است بحثش فرق می کند ، حتی در تورات که کتاب مقدس یهودیان است و انجیل که کتاب مقدس مسیحیان است هم در مورد سحر و جادو سخن گفته شده ، اگر شما دینی ندارید ، روی صحبت این مقاله با شما نیست ، چون برای پذیرفتن و بحث در مورد این آیات شما باید حداقل مسلمان یا یکی از این دین ها را داشته باشید ، که بنده باتوجه به آیات کتاب مقدس مسلمانان این مطلب را بیان کردم ، در صورتی که شما دین مشخصی ندارید بنده در این مورد با شما صحبتی ندارم ![]() بحث سحر و جادو در تورات : به صاحبان اجنه توجه مکنید وجادوگران را متفحص نشوید تا(مبادا) از آنها ناپاک شوید وخداوند خدای شما منم بحث سحر و جادو در انجیل : سرانجام روشنايي و نور بر تاريکي پيروز گرديد و قدرت سحر ساحران و جادوي جادوگران گارگر نيفتاد. با آمدن روشنايي و نور، ديگر آنها توانايي آسيب رساني پيشين را ندارند. همهي انسانها براي ظهور عیسی مسيح شادماني ميکنند
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

[/font]