|
خانواده ایرانی سیبل حملات سایت های مستهجن
|
|
۱۸:۱۹, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله
اختیار دارید برادر بنده جدیدا تمرکز و تاکیدم رو گذاشتم روی بحثی که در آخر مقاله به اون پرداخته میشود یعنی شکوفایی استعدادهای جوان و کار جوانها و اینکه جوان دور از بیکاری باشد بنده خودم 20 سالم هست بهر حال غریزه جنسی در وجود تموم انسانها هست و بنده برای شخص خودم موفق ترین راه رو کار و مشغول کردن خود یافتم چون انرژی انسان در راه درست مصرف میشه و از طرفی که راه برای ایجاد فکر و خیال واین چرندیات باقی نمیگذارد و وقتی هم که از سر کار میاد خونه یک احساس خوبی داره که یک روز رو کار کرده و درآمدی داشته و همش به فکر پیشرفت در زندگیست بنده خودم اوایل تابستان امسال در حدی بودم که اصلا فکر نمیکردم روزی بتونم به این فکر کنم که من میتونم خودم برای خودم کار کنم وسایل مورد نیاز دانشگاهم رو بخرم به ماشین خریدن حتی فکر کنم ولی دو ماه که کار کردم دیدم واقعا رویای دور و درازی هم نیست راحت میتونم این کارو بکنم هم اوقات بیکاریم پر بشه هم پول خوبی گیرم میاد حالا بگذریم ولی چطور میتونیم این کار کردن و مشغول بودن رو جا بندازیم و به تبلیغ این حرکت بپردازیم ؟؟؟ آیا شما راهکاری برای تبلیغ این راه میشناسید؟؟؟ یا الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| گزارش ارتش سایبری سپاه ازمیزان مراجعه کاربران ایرانی به سایت های مستهجن | tyujhgfd | 118 | 45,887 |
۲۵/مرداد/۹۱ ۱:۱۹ آخرین ارسال: taban |
|
| سایت های مستهجن ; گردابی برای کودکان! | haji13 | 0 | 1,842 |
۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: haji13 |
|