کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خانواده ایرانی سیبل حملات سایت های مستهجن
۱۸:۴۷, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
ببین مصطفی عزیز

اولا برای کار کردن نباید حتما دنبال پشت میز نشینی بود و یا یه کار آروم و شیک بود و ازاین ایده آل گرایی باید دست برداشت

بنده خودم تقریبا آدم شیک و اتو کشیده ای هستم و به تیپ و تمیزی ظاهرم اهمیت میدم ولی وقتی دیدم بیکاری داره منو تبدیل یه یک مرداب میکنه رفتم دنبال کار از هیچ چیز هم نترسیدم

بعد از نماز نشستم دست گدایی بسمت خدا دراز کردم و گفتم خدایا یه کار با حقوق چهارصد یا پونصد هزار تومن برام جور کن 10 درصدش مال خودت نود درصدش مال من

به هفته نکشید رفتم جایی سر کار که همون 10 روز اول که سر ماه شد و وقت تصفیه شد بهم 280 هزار تومن پول دادن...

کار مونتاژکاری ساده و کارگر ساده بودم کامیون بار میزدم ...گونی 50 کیلویی تو کارخونه جابجا میکردم ولی جا نزدم و تا اون جایی که توان داشتم کار کردم روزی بود که دوتا 18 چرخ بار خالی کردم و روز دیگه ای بود که چندتا کامیون پشت سر هم بار میکردم جثه قوی ندارم ولی خدا بهم نیرو میداد تا کار کنم... باور کن اغراق نمیکنم و توی تموم لحظات کار کردنم دست خدارو که کمکم میکرد دیدم.

دوماه کار کردم یک میلیون تومن کاسب شدم ... به همین سادگی با خدا معامله کردم و سود کلان بردم

از مولا علی یاد گرفتم که چاه میکند و پول میگرفت و کارگری میکرد...
این چیزها رو از مولایم علی دارم اینها امده اند تا به ما بیاموزند و ما یاد بگیریم ...

باید کار کرد و بیکار نبود...

برای کار پیدا کردن با خدا معامله کنید تا سود کنید...

یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، seyyedi ، rastin ، saloomeh ، mrfarzadj ، yamin ، انتخاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: خانواده ایرانی سیبل حملات سایت های مستهجن - mohammad790 - ۲۴/شهریور/۹۰ ۱۸:۴۷

[-]