کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



موضوع بسته شده  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
۱۲:۱۷, ۲۵/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۰ ۱۲:۳۱ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #179
آواتار
بنام ستار معاصی عاصیان

جديدترين رفتار ضدشيعي در عربستان؛در آوردن انگشتر دانش آموزان شيعي
به گزارش شيعه آنلاين، اين معلم وهابي كه "ماجد عطيه لهيبي" نام دارد و درس ديني را به اجبار و بر اساس مذهب حنبلي به اين دانش آموزان مي‌آموزد، هنگامي كه ديد در دست يكي از دانش آموزان انگشتري عقيق وجود دارد كه بر روي آن نام مبارك پنج تن آل عبا نوشته شده است، به تمام دانش آموزان دستور داد كه انگشتران خود را در آورده و به وي تحويل دهند.
"ماجد لهيبي" پس از گرفتن تمام انگشترها، به دانش آموزان گفت: در صورتي كه يك بار ديگر اين چنين انگشترهايي در دستانتان ببينم،‌ فورا نيروهاي امر به معروف و نهي از منكر را خبر خواهم كرد و هر چه به سرتان آمد، مسئوليتش با خودتان است.
گفتني است احاديث زيادي در مورد فضائل انگشتر وجود دارد، اما متأسفانه انديشه ضاله و منحرف وهابيت اين كار را جزو بدعت‌ها مي‌داند.
شايان ذكر است اين اتفاق در حالي افتاد كه بازار شهرهاي مختلف عربستان سعودي مملو از انگشترهايي است كه عكس "ملك عبدالله بن عبدالعزيز آل سعود" پادشاه سعودي و ديگر شاهزادگان عربستاني بر روي آن قرار دارد و بسياري از شهروندان اين كشور از اينگونه انگشترها براي زيبايي استفاده مي‌كنند.

یا علی(علیه السلام) مدد است.

حالا جالب اینجاست در این کم کاری و بی توجهی های ما ،وهابیون برای شیعیان عربستان در تمامی زمینه ها تبعیض قائل میشوند.
مانند مثال زیر:
تبعیض اقتصادی
در حکومت وهابیت شیعیان در بخش اقتصادی نیز از آن حقوق که یک شهروند وهابی استفاده می کند بطور یک سان بر خوردار نیست بلکه کما کان تبعیض اعمال می گردد. کراهام ای. فولر و رند فرانکه دراین باره نیز در مقالة خویش می نویسند: « استان الحساء از رفاه عمومی که مشخصة بخش های دیگر کشور است سهمی ندارد . شیعیان منطقه مرتب ازکار اخراج می شوند زنان شیعه از زمانهای گذشته حق معلم شدن را نداشته اند این در حالی است که معلمی یکی از اندک مشاغلی است که درین کشور پادشاهی برای زنان مجاز نیست» . (*)تمام این تبعیضات که از طرف وهابیون علیه شیعیان صورت می گیرد با هدف گسترش وتبلیغ اندیشه های وهابیگری وتضعیف مذهب وفرهنگ شیعه اعمال می گردد زیرا آنان می خواهند از این طریق شیعیان را در تنگنا وفشار قرار دهند تا از مذهب شان دست کشیده و مجبورا به مذهب وهابی گرایش پیدا کنند .
* گراها م ای ، فولر ور ند فرانکه ، مترجم خدیجه تبریزی ، دو ماهنامه اطلاع رسانی پژوهشی مرکزجهانی علوم اسلامی،مهر وآبان 1385 ، ش 20



یا علی (علیه السلام) مدد است.

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، وحید110 ، خادمة الزهرا
موضوع بسته شده  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: جهاد؟! - سرود پیروزی - ۱۵/خرداد/۹۰, ۱۹:۰۴
RE: نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم - حسن عزتي - ۲۵/شهریور/۹۰ ۱۲:۱۷
دفاع از شیعیان بحرین... - سکوت - ۱۳/تیر/۹۰, ۱۰:۴۵

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  جهاد را شروع کنیم . . . (کجا بودیم، کجا هستیم!!!) مصباح 3 1,759 ۲۹/آبان/۹۴ ۲۳:۲۶
آخرین ارسال: مصباح
  جهاد نرم یا جهاد سخت؟ چه باید کرد؟ ضحی 3 2,325 ۸/مهر/۹۱ ۱۳:۵۶
آخرین ارسال: mohamad

پرش در بین بخشها:


بالا