کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نماد های فراماسونری در DotA
۲۰:۱۱, ۲۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
به نام خدا

با عرض سلام

باتوجه به نکات ربز گنجانده شده در بازی در قسمت سوم و چهارم تحلیل من سعی می کنم که بیشتر نکات مخفی ناگفته را توضیح دهم. در باقی قسمت ها شروع به تحلیل تک به تک هیرو های موجود در این بازی خواهم نمود. زیرا نکات بسیاری در همین توضیح جادو های این هیروها نجانده شده است!!!

اولین نکته را با توضیح چشم های جهان بین آغاز می کنم. چشم جهان بین چشمی است که از بالا بر سایر نقاط اشراف کامل دارد و نزد فراماسونر ها و انجمن های مخفی از محبوبیت خاصی برخوردار است طوری که این نماد را بر روی یک دلاری نیز مشاهد می کنیم.

اول توضیح مختصری را در رابطه با Tower یا همان برج می دهم.

ساختمانی که جلوی این خدایان قرار دارند و علامت تک چشم بالای سرشان است Tower نام دارند که در جای خود ثابت اند و از Base محافظت میکنند. برای نابودی خدایان این بازی باید اول Tower هایشان را نابود کرد.

این دو عکس مربوط به خدایان هر بخش است. همان باستانیتی که هیرو ها وظیفه ی دفاع از آن را دارند. خدایان مدافعان و مهاجمان هر کدام نابود شوند، نابودی کل تیم را به همراه دارد.

سازندگان این بازی به تقلید از این سبک در طراحی نقشه از چشم های جهان بین متعددی استفاده کرده اند.
بعضی از کاربرد های این چشم در این نقشه بازی را می توانید در عکس های زیر مشاهده کنید.

[تصویر: igrr4mv1jmd78mqdz653.jpg]

در مورد عکس بالا باید توضیح بدهم که بر روی برج های مدافع مقر هر تیم این علامت چشم دجال هست. حالا به این نکته توجه کنیم که کلا این هیرو ها و این برج ها از چه چیزی دفاع میکنند و برای نابود کردن حریف باید چه چیزی را از بین ببرند.
در عکس بالا درختی رو مشخص کرده ام که با از بین رفتن آن کل تیم می بازد. که اغلب بچه ها از آن به نام مادر یاد می کنند . این مادر در عقاید کابالیست ها درختی است مقدس که حتی در اغلب فیلم های سینمایی از جمله آواتار
وجود دارد . در فیلم آواتار نام این درخت پاندورا است !!!

پیشنهاد می کنم یکبار دیگر این فیلم را نگاه کنید.
در مورد چشم بالای هیرو و قهرمان عکس بالایی باید بگویم شما در حالت عادی قابلیت دید اشخاص نامرئی را ندارید،
ولی با خرید یک آیتم به نام Gem Of True Sight این چشم بر روی سر شما ظاهر می شود و شما این قابلیت را بدست می آورید.

در مورد مادر تیم مقابل به عکس زیر نگاه کنید:

[تصویر: 4z2ivf6guatxzu9x3lp2.jpg]

در عکس بالایی شما باز هم همان چشم ها را می بینید ولی با یک تفاوت.
در تیم مقابل مادر بجای درخت مقدس شیطان پرستان فردی است که درون قالب های یخی به خواب رفته است. اگر کمی به این شخص نگاه کنید یاد شخصیت شیطانی اصلی در فیلم محبوب ارباب حلقه ها می افتید. باز هم توصیه می کنم که فیلم Lord Of The Rings رو دوباره مشاهده کنید.

در قسمت های بعدی چند نکته ای را نیز بیان خواهم کرد و پس از آن به تحلیل جداگانه ی قهرمان های بازی خواهم پرداخت.

در پناه حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، Anti gods ، blue.blood ، blue sky ، hesam110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
نماد های فراماسونری در DotA - Mitsonary - ۲۹/شهریور/۹۰, ۱۴:۳۵
RE: نماد های فراماسونری در DotA - Mitsonary - ۲۹/شهریور/۹۰ ۲۰:۱۱

[-]