|
لهوف سید بن طاووس
|
|
۰:۵۵, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا <font style="font-size mall">سلام [b]نام کتاب:ترجمه و متن کامل لهوف سید بن طاووس همراه فرجام قاتلان امام حسین(علیه السلام) [b]مولف:سید بن طاووس (664 ه ق) [b]مترجم و اعراب گذار:دکتر عقیقی بخشایشی [b]ناشر:دفتر نشر نوید اسلام [b]توی تالار با چند تاپیک برخورد کردم که احساس کردم معرفی این کتاب لازمه.کتاب لهوف یکی از منابع معتبر در رابطه با وقایع قبل و بعد از کربلاست.در پیشگفتار کتاب نوشته شده:مولف بزرگوار این کتاب سید رضی الدین علی بن موسی بن جعفر بن محمد بن طاووس حلی یکی از اعلام امامیه در قرن هفتم میباشد. [b]کتاب شامل سه بخش هست: [b]بخش اول:از ولادت تا شهادت [b]بخش دوم:توصیف جنگ و شهادت [b]بخش سوم:حوادث پس از شهادت [b]علاوه بر این سه قسمت آخر کتاب به فرجام قاتلان اباعبدالله الحسین(علیه السلام) و یاران او پرداخته شده. [b]خود من در متن این کتاب به موضوعاتی برخوردم که کمتر جایی بازگو شده. [b]اگر کسی علاقه مند به موضوع کربلا و زندگی امام حسین (علیه السلام) باشه این کتاب خیلی کمک میکنه.باور کنید که متن کتاب بسیار سوزناک نوشته شده.با زبانی ساده و دلنشین که خوندنش مانند یک روضه کامل میمونه.بدون نقص.حتی مقان معظم رهبری در یک سخنرانی قسمتی از کتاب رو برای مردم میخونن(ماجرای شهادت حضرت علی اکبر ع ) که نشان دهنده درجه اعتبار کتاب هست. [b]خیلی کوتاه:با این کتاب واقعه عاشورا را به شکل کامل میخوانید و می فهمید. [b]حوادث پس از شهادت بسیار خواندنی هستند.ورود اسیران به کوفه،خطبه حضرت زینب(سلام الله علیها) ورود به دار الاماره و کلی مطلب دیگه که مطمئنا کمتر جایی بازگو شده. [b]امیدوارم که دوستان مطالعه کنند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
لهوف سید بن طاووس - shafagh_mah - ۳۱/شهریور/۹۰ ۰:۵۵
RE: لهوف سید بن طاووس - shafagh_mah - ۳۱/شهریور/۹۰, ۹:۴۰
RE: لهوف سید بن طاووس - shafagh_mah - ۳۱/شهریور/۹۰, ۲۰:۵۱