کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لهوف سید بن طاووس
۲۰:۵۱, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
شیخ مفید،محمد بن محمد بن نعمان،در کتاب ((مولد النبی و مولد الاوصیاء)) به اسناد خود از امام صادق(علیه السلام) روایت می کند که:
چون حسین(علیه السلام) از مکه حرکت کرد،افواجی از فرشتگان -که رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را یاری نموده بودند- در حالی که جنگ افزار در دست داشتند و بر اسب های بهشتی سوار بودند،آن حضرت را ملاقات کردند و بر او سلام نمودند و گفتند:
((ای حجت خدا،ذات مقدس باریتعالی در بسیاری از جنگ ها،به وسیله ما جدت رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را یاری کرد و اینک ما را برای یاری و کمک تو فرستاده است.))
حسین(علیه السلام) به آن ها فرمود:((وعده گاه من و شما سرزمینی است که من در آن جا کشته می شوم و آن سرزمین کربلاست.وقتی که من در آن جا رسیدم،نزد من آیید.))
فرشتگان گفتند:((ما از جانب حق تعالی ماموریم فرمان تو را اطاعت کنیم.اگر می ترسی دشمنانت بر تو بتازند ما در خدمت تو باشیم.))
فرمود:((آنان نمی توانند آزاری به من برسانند تا به زمین کر بلا برسم.))...
...مومنین جن گفتند:((به خدا قسم اگر اطاعت امر تو واجب نبود،با تو مخالفت می کردیم و تمام دشمنان تو را پیش از آن که به تو آسیبی برسانند،می کشتیم.))
حسین(علیه السلام) فرمود:((به خدا قسم قدرت ما برای کشتن آن ها بیش از شما است،ولی نظر ما این است که بر همه اتمام حجت شود،تا آن هایی که هلاک می شوند از روی ((بینه)) به هلاکت رسند و کسانی که به سعادت می رسند نیز از روی بینه بدان نائل شوند.))
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، rastin ، یاران مهدی ، jkb ، MESSENGER ، MohammadMeraj ، السا ، Woodi2020
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
لهوف سید بن طاووس - shafagh_mah - ۳۱/شهریور/۹۰, ۰:۵۵
RE: لهوف سید بن طاووس - shafagh_mah - ۳۱/شهریور/۹۰, ۹:۴۰
RE: لهوف سید بن طاووس - shafagh_mah - ۳۱/شهریور/۹۰ ۲۰:۵۱
RE: لهوف سید بن طاووس - shafagh_mah - ۱۰/آذر/۹۰, ۱:۱۶
RE: لهوف سید بن طاووس - مجید121 - ۱۰/آذر/۹۰, ۱:۳۶
RE: لهوف سید بن طاووس - shafagh_mah - ۱۰/آذر/۹۰, ۱۹:۰۱

پرش در بین بخشها: