|
پیشنهادات خود را برای بخش جدید اینجا اعلام کنید
|
|
۱۷:۰۴, ۱۷/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۸۹ ۱۷:۰۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
علی جان من مهدی هستم.
من هم امیدوارم این محیط از تالار گفتگوی کاربران، به تالار گفتگوی دوستان تبدیل بشه. مطلب کاملی بود. البته سایر دوستان هم نظر بدن خیلی بهتره اما به نظرم بعضی موارد دست و پا گیر هستن و کار معرفی رو مشکل می کنن. البته می دونم اگر کسی واقعا کتابی براش با ارزش باشه حاضره تمام این اطلاعات رو گردآوری کنه و از طرفی اگر فقط بخش معرفی کتاب بدون جزئیات باشه اون موقع اینجا پر میشه از اسم کتابهایی که بعضا ممکنه به دلیل نبودن اطلاعات کافی در موردش، اصلا دیده نشه و فراموش بشه. اما حقیقت امر اینه که من خودم چند کتاب برای معرفی در ذهنم بود که بعضا اطلاعات جانبی مطرح شده در بالا رو نداره. گفتم قاعدتا ما باید برای معرفی کتاب، نمونه فرمی شامل موارد بالا و مشابه اون بزاریم و اگر کسی اصلا رعایت نکرد، پستش حذف بشه. اما برای راحتی بعضی فیلدهای فرم حالت اختیاری داشته باشه. برای مثال من موارد اجباری که مد نظرم هست اینها هستند(سایر دوستان هم اگر همفکری کنند بهتر میشه): *1- درباره¬ی مؤلّف (شامل اطلاعتی درمورد زندگی¬نامه، تحصیلات، مهمترین آثار و... ) *2- درباره¬ی کتاب (شامل مهمترین و محوری¬ترین موضوعات و مسائلی که مورد بحث کتاب است) *3- عناوین و تیترهای اساسی و اصلی کتاب سایر فیلدها حالت اختیاری داشته باشن. اگرچه فیلدهای دیگه هم باشن بهتره اما میترسم سخت گرفتن باعث بشه دوستان اصلا قید اینکارو بزنن. اما باز چنانچه تاکید باشه بر اجباری کردن فیلد دیگه ای، من شخصا خیلی مشکلی ندارم. ممنون از زحمات. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات و انتقادات در رابطه با مطالب برگزیده هفته (حتماً شرکت کنید) | ANTI satan | 8 | 5,229 |
۱/مرداد/۹۰ ۱۲:۰۹ آخرین ارسال: فقط خودم |
|