|
دو ركعت قصه (درباره نماز)
|
|
۱۴:۳۵, ۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
نماز ارتباط مستقیم با خدا بر همین اساس که خداوند فرموده: به راستی که منم خدا (آفریدگار جهان) و خدایی جز من وجود ندارد, پس مرا بپرستید و نماز را به پا دارید (به وسیله نماز ارتباط مستقیم با من برقرار کنید تا هیچ گاه مرا فراموش نکرده و همیشه) مرا به یاد داشته باشید. (سوره طه/آیه 14) و نیز فرموده است: آن که از برقراری ارتباط مستقیم و یاد کردن من رو گرداند و دوری گزیند, زندگیش در تنگنای شدید قرار می گیرد و ما در روز رستاخیز او را کور محشور می کنیم. آنگاه(شخص بی نماز و آن که در دنیا به یاد خدا نبوده و نسبت به نماز بی اعتنایی کرده) زبان به اعتراض گشوده می گوید: بار پروردگارا! چرا مرا کور محشور کردی در صورتی که من در دنیا چشم داشتم و بینا بودم؟! خداوند تبارک و تعالی در پاسخ میفرماید: آری چنان بود که تو در دنیا چشم داشتی و بینا بودی, لیکن از آن رو که در دنیا آیات ما را دیدی و از روی بی اعتنایی به دست فراموشی سپردی (نماز نخواندی, مرا یاد نکردی, ارتباط مستقیم با من برقرار نکردی.) این چنین است که امروز به سزای بی اعتنایی های آن روز به تو بی اعتنایی شود و به صورت کور و نابینا محشور گردی.و ما نیز این گونه پاداش می دهیم آن را که از حدود الهی تجاوز کند (در امر دین و دنیایش زیاده روی و بیهوده گرایی کرده باشد), و به آیات پروردگارش ایمان نیاورده و نسبت به خداوند عالم بی اعتنا شده باشد. و حتمی است (هیچ شک و تردیدی در این حقیقت نیست) که عذاب روز رستاخیز شدیدترین, سخت ترین, دردناک ترین و ماندگار ترین عذاب ها خواهد بود.(سوره طه/آیات 24 تا 27) و نیز فرموده است: از ویژگی های مومنین این است که به خدا گرویدند و با یاد خدا و ارتباط مستقیم و مدام با او, قلوبشان آرام گرفته و آسوده خاطر می شوند. همانا آگاه باشید (که ارتباط مستقیم با خدا و) همیشه به یاد او بودن قلب ها را آرامش می بخشد و انسان را به مقام و مرتبه ای امن و امان متوجه می سازد. (سوره رعد, آیه 28)
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |