|
یک آهنگ زیبا که درباره امام زمان خونده شده!!
|
|
۱۷:۵۴, ۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
به عقیده من کسی که با یک موسیقی که در رابطه با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یا حضرت رضا(علیه السلام) نواخته شده و خوانده شده تحریک میشه و از حالت عادی خارج میشه واقعا باید در خودش تجدید نظر بکنه !این فرد مشکل دارد ! اگر مجرد است باید به فکر خود باشد ... اما من نمیگم موسیقی ها همه خوبن !موسیقی هایی هم است که واقعا توش از الفاض و صداهای نا مربوطی به کار برده شده که اونها به ایمان انسان که 100% ضربه میزنه هیچ به روح انسان هم ضربه میزنه ! اما در زمان ائمه (علیه السلام) موسیقی جایگاه دیگری داشت !مانند نقاشی از چهره آدم که حرام بود !مثله تمثیل انسان که هم در دروان قبل از هلنی در اروپا حرام بود .موسیقی در آن زمان همان غنایی بود که برای مجالس نواخته میشد ! خواهش میکنم این سطحی نگری هارو بزارید کنار !جنبه رو بالا ببرید !ما تا چیزیرو درک نمیکنیم آیه و حدیث میاریم و اون رو حرام میکنیم ! گفتم نقاشی از انسان هم حرام بوده! این به وضوح در تاریخ آمده !پس ما کلا داریم حرام زندگی میکنیم ! در زمان صدر اسلام حکم نقاشی از انسان اعدام بوده ! پس حالا هم نقاشی حرام ! این شکل هم حرامه=> ![]() ( طبق گفته مرجع تقلید بنده آیت الله خامنه ای رهبر عزیز ما موسیقی که آدم رو از حالت عادی خارج کنه و به حالت ..... نزدیک کنه حرام است ) با عرض پوزش از دوستان عزیزم از تند گویی که داشتم به امید آن روز آماده ام ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ویدئو بسیار زیبا از آهنگ (این شهر) با صدای سبحان پیروی | SHAYAN1200 | 0 | 1,623 |
۱۲/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۲ آخرین ارسال: SHAYAN1200 |
|
| مدح بسیار زیبا در وصف امام علی (علیه السلام) | hasht | 0 | 1,349 |
۲۱/فروردین/۹۴ ۱۲:۳۴ آخرین ارسال: hasht |
|
| شور روضه ایی جدایی حضرت زینب و امام حسین....(بسیار زیبا و مت | hasht | 0 | 1,407 |
۷/بهمن/۹۳ ۲۱:۴۰ آخرین ارسال: hasht |
|
| دو دکلمه زیبا در مورد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) | keyvan-rostamy | 2 | 3,026 |
۳/دی/۹۲ ۳:۲۵ آخرین ارسال: keyvan-rostamy |
|
| آهنگ احسان خواجه امیری درباره امام هادی | فدايي ولايت | 1 | 3,165 |
۳/خرداد/۹۱ ۰:۲۲ آخرین ارسال: pcyord |
|