کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمادهای فراماسونری در بازهای آسیای گوانجو و جام ملتهای آسیا در قطر 2011
۵:۳۲, ۲۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
با سلام خدمت دوست خوبم آقا محمد

من همیشه از نظرات مخالف استقبال می کنم ، چون این نظرات را باعث پویایی و رشد می دانم
درسته که من به تازگی عضو شده ام ولی از مدتها قبل در داخل تالار به عوان مهمان بوده ام و همیشه از روحیات انتقادی شما که در بحث های مختلف تالار گفتگو شاهد آن بودم ، با دید مثبت نگاه کرده و می کنم و همیشه وجود افراد منتقد را برای پویایی مباحث لازم می دانم
اما بعضی مواقع انتقادها ، سازنده و کارشناسی شده نیستند و صرف انتقاد منظور بوده

محمد جان من دقیقاً در مطالبم ذکر کردم که نماد کشور قطر یک بز است به نام اوریکس ؛ امسال ایران دو تا از همین بز نادر رو وارد کشور کرد طی قرار دادی با قطر ، فکر کنم یه ماه پیش بود اخبار نشان داد
، گویا شما به مطالب نوشته شده دقت نکردید و مطالب را دقیق مطالعه نکرده اید

نقل قول:نماد بازی های جام ملتهای آسیای 2011 که در قطر برگزار می شود بز است که گفته می شود این نماد در اصل نماد همان بز معروف قطر اوریکس است

من توصیه می کنم اگه برایتان مقدور است یکبار دیگر و با دقت مطالب را مطالعه نمایید
اما آیا برگزاری این بازی ها آن هم در کشوری که نماد آن بز است چیز عادی است آن هم درسالی که عدد آن (2011) با عدد بز بافومت(11) یکی شده است و ما دو بار تا الان شاهد استفاده از نماد بز در دو رویداد مهم هستیم، ایکاش کمی بیشتر دقت می کردید ، دوست خوبم آیا استفاده از یک نماد آن هم در مهمترین رویدادهای سال 2010 و2011 در چین و قطر ،چیز عجیبی نیست ؟ از صحبت شما برداشت می شود که قسمتی که بنده در مورد شباهت های این دو رویداد را نوشته ام را مطالعه ننموده اید ،محمد جان لطفاً به شباهت ها دقت نمایید ،نحوه قرار گیری صورت بزها ، سمت راست صورت بزها رو به تصویر است ، استفاده از خورشید در هر دو طرح ، نوع ترکیب رنگی مشترک در هر دو طرح، مکان قرار گیری خورشید بالای سر هر دو بز
من نمی دانم که دیگه این ماسون ها چه کار باید می کردند که شما متوجه شوید که آنها طراح بوده اند ، تصور کنم فقط واژه بافومت کم دارد ، آقا محمد شما مدیر هستید باید در دادن نظرات کمی بیشتر دقت کنید

من توصیه می کنم در این مورد کمی بیشتر تامل بفرمایید ، در مورد بازی های آسیایی ، کاملاً آشکار و روشن است که نماد های ماسونی به کار برده شده است ، اما دوست خوبم شما از کلمه (( شاید )) استفاده کردید

نقل قول:در مورد نماد بازهای آسیایی شـــــــاید حق با شما باشد

این تصویر حرفی برای گفتن باقی نمی گذارد ، کاملاً آشکار هست که نماد بازی های آسیای ( تصوی سمت راست) از طرح فراماسونری ( تصویر سمت چپ ) نقاشی شده است

[تصویر: flulefwjzym4rpo5p7j0.jpg]

شما حتی با دیدن این طرح باز ی ها (سمت راست)که کپی شده آن نقاشی فراماسونری است ( تصویر سمت چپ) ، از واژه (( شاید )) استفاده می کنید ، تصور نمی کنم بتوانم شما را قانع کنم ، مثل این می ماند که خورشید را ببیند و بگویید : آن را که من می بینم شاید خورشید باشد
( لطفا با دقت به هر دو طرح نگاه کنید ، خورشید را در وسط هر دو طرح مشاهده می کنید و همچنین اژدها و...،

این عکس نمونه ای از طرح های فراماسونری است در استفاده از مار است

[تصویر: mg7s0xf1htru81mjl0un.jpg]

دوست خوبم شما نباید انتظار داشته باشید که ، فراماسون ها پایین آن نماد بنویسند بافومت یا به طور کاملا آشکار از نمادهای خود استفاده کنند و یا تصویر شیطان استفاده کنند یا زیر عکس بنویسند satan , devil . demon و...
من توصیه می کنم شما کمی بیشتر در مورد نمادهای ماسونی تحقیق بفرمایید ، خدای نکرده قصد جسارت ندارم ، ولی افرادی که با نمادهای ماسونی آشناییت دارند در نگاه اول و بدون کوچکترین سخنی ، متوجه نمادهای ماسونی بکار رفته در طرح می شوند ، اما استفاده از کلمه (( شاید )) در پستتون کمی قابل تامل است ، من خودم جزو افرادی هستم که همیشه با افراط گرایی در این مورد مخاف بوده و هستم

در طرح هایی که فراماسونها طراحی می کنند ، حتی باید به نقطه داخل طرح هم شک کرد و آن را بررسی کرد ، شاید چیزی در آن پنهان کرده باشند
به طور مثال در یک دلاری ، آیا کسی تصور می کرد که فراماسونها ، نماد مولوخ را در آن بکار برده باشند و آن هم در آن محل که از نقطه هم کوچکتر است

[تصویر: e0jyh1w4r0ubdes05oc6.gif]

دوست خوبم باید با دید جامع تر و با تامل بیشتر به این نماد ها نگاه کرد نه با دید سطحی و به صورت گذری...
اگر ما سطحی به این مسایل نگاه کنیم و این گونه تجزیه و تحلیل کنیم ، آن موقع چشم باز می کنیم و می بینیم دشمن بالای سر ما ایستاده و ما در خواب بوده ایم ، بنده خودم را عرض می کنم

توصیه می کنم برای آنکه بیشتر با این نمادها آشنا شوید فیلم کد داوینچی را ببینید ، این فیلم ساخته خود ماسونها است و از کتاب دن براون ، فراماسونر درجه بالا ساخته شده است و از فیلمهای تبلیغی این گروه محسوب می شود ،در این فیلم ببینید چگونه با نماد ها بازی می کنند ، با این کار چشمه ای از هنر خود را به مخاطب نشان می دهند ، نمی دانم در مورد پیدا شدن نقاشی های جدید از نوسترا داموس چیزی شنیده اید یا نه ؟
طبق آخرین خبرها ، گروهی متخصص بر روی آن نقاشی ها کار می کنند تا از اسرار آن با خبر شوند که به احتمال زیاد در مورد آینده و آخر زمان است و این گروه قصد دارند با کشف اسرار از اتفاقات پیش رو خبر دهند، فیلم کد داوینچی برای همین منظور ساخته شد، آیا ما با سطحی نگری و مسخره دانستن این موضوع می توانیم به جایی برسیم ؟
در مورد این نقاشی ها باید خدمت شما عرض کنم که ، این نقاشی ها به هیچ وجه برای نوسترا داموس نمی باشد و این نقاشی ها کار همان فراماسونها می باشد ، اما این نقاشی ها بی اهمیت هستند ، فراماسونها در این نقاشی ها برنامه های آینده خود را به طور کاملاً مرموزی نقاشی کرده اند که در آینده نزدیک از آن بهره ببرند و اتفاقت پیش رو را به صورت خبر داده شده از زمانهای گذشته و غیر قابل کنترل جلوه دهند ، اما اگر ما این نماد ها را بررسی نکنیم ، قطعا اتفاقاتی جبران ناپذیری خواهد افتاد و ما از رخ داد آنها در آینده بی خبر خواهیم ماند، اما با نگرش شما ما نباید به این مباحث کوچکترین توجهی نماییم چون دچار توهم زدگی می شویم ، اما دوست خوبم ؛ بدون کوچکترین شکی در ماه های پیش رو در مورد این کتاب خبرهای فراوانی خواهید شنید که برخی از این نقاشی ها کشف رمز شده اند که در آن طرح های فراماسونرها اعلام می شود البته بعد از اجرا شدن آن طرح ها ، به قول استاد رائفی پور ، سعی کنید مثل برره ای ها ، با فراماسونرها شطرنج بازی کنید ، سعی کنید زیر صفحه شطرنج بزنید و طرف را مات کنید ، کشف آن نقاشی ها و طرح ها توسط دوستان آگاه و اعلام عمومی ، باعث سوختن نقشه های شیطانی فراماسونها خواهد شد ، اما آیا با اینگونه طرز فکر ، که از توهم زدگی سخن به میان می آورد ، می توان به جنگ آنها رفت و نقشه آنها را برملا کرد ؟ نه هرگز چون به خاطر ترس از توهم زدگی هرگز وارد نبرد با آنها نخواهیم شد در این مباحث
دوست خوبم ما باید بیدار تر و آگاه تر باشیم...

اما در مورد طرح
من در مطالبم عنوان کردم که تاریخ گردش نماد بازی ها ،تاریخ 11/11 بود و نماد عددی بز بافومت 11 است و جمع این اعداد 33 می شود که عدد33 بالاترین درجه فراماسونها است ، دوست خوبم شما آن را نقل نکردید و جمله بعد از آن را نقل نکردید ! ، به طور قطع اگر در این مورد سوال داشتید باید آن را هم ذکر می کردید ، این نماد به کار رفته مطلب کاملا آشکاری است برای افراد آگاه به نماد های فراماسونری، به گونه ای مشخص است که جای کوچکترین توضیح اضافی وجود ندارد ، مجداداً توصیه می کنم در مورد نمادهای فراماسونری بیشتر تحقیق نمایید ، خدای نکرده قصد جسارت ندارم اما باید بگویم که اطلاعات شما در مورد نمادهای فراماسونری کافی نیست و شاید حتی اشتباه باشد و همین مسئله باعث ایجاد سوال برای شما شده است و برخی از مطالب را غیر قابل قبول می بینید

دوست من ،در مورد کلمه asian من کاملا توضیح دادم از چه منطقی استفاده کرده ام
حرف اول Asian cuP هم شبیه به عدد 4 انگلیسی است و هم بصورت عدد1 ، کافیه شما با طرز تفکر فراماسونها آشنا باشید تا براحتی منظور آنها را از طرح متوجه شوید ، اما اول باید تشخیص داد که طرح کار ماسونها است یا خیر ، اگر اثبات شد آن موقع دیگر اینطور نیست که به طور مثال بگوییم که در آن طرح ، حرف اول برای قشنگی و زیبایی اینگونه طراحی شده است و منظوری ندارد و یا حرف P اینگونه طراحی شده است .
سوال ،چرا حرف اول و آخر در خط پایین تر نوشته شده اند و با نوشته های دیگر در یه خط نگارشی نمی باشند ؟
این کار باعث می شود که ناخودآگاه به کلمات بعدی sian cu که در یک خط می باشد توجه شود ، خصوصاً اینکه از نظر روانشناختی ، چون حرف اول از نظر اندازه و خط نگارش و فونت کاملا متفاوت است و غیر معمول است و خصوصاً اینکه هماهنگی با حرف بعد از خودش ندارد ، باعث می شود که در ضمیر ناخودآگاه فرد حرف اول به دلیل نامأنوس بودن جلوه نکند و در نظر گرفته نشود

[تصویر: 4jioc23a3oabd1ij008u.jpg]

، خب با این وجود پس با این کار باید منظور خاصی داشته باشند ، که خدمت دوستان عرض شد ، بنده تصور این است که منظور از sian همان صهیون است که sian شباهت بسیار زیادی دارد با sion که همان zion است

توصیه می کنم در مورد سال 2012 بیشتر تحقیق بفرمایید ، آن موقع از اصرار بنده بر این حرف مطلع می شوید

بازهم از شما دوست خوبم به خاطر نقدی که داشته اید تشکر می کنم Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضد ماسون ، shakiba ، MohammadMeraj ، مسافر ، mohamad ، بیداری اندیشه ، Amir ، جوینده حق ، Aejem ، mohammad790 ، PARADOX
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: نمادهای فراماسونری در بازهای آسیای گوانجو و جام ملتهای آسیا در قطر 2011 - ANTI satan - ۲۷/دی/۸۹ ۵:۳۲

[-]