کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شيوه عزاداري در ماتم شهادت سيدالشهداء (ع)_قسمت اول تا چهارم
۱:۱۱, ۱۱/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۰ ۱:۱۳ توسط Behroz7.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۱۱/دی/۸۹ ۱۵:۲۶)amir-mahdi نوشته است:  به نام خدا
سلام.خوهش میکنم از صحبت های من ناراحت نشوید اما لازم است بدانیم که:
1_کتب بحار الانوار،کتب معتبری نیستند.(با توجه به انکه اکثر احادیث شما از این کتب بود.
2_شیوه ی عزاداری کنونی سرچشمه از رسوم نابجای صفویان دارد.(باید بدانیم که سینه زنی،برداشتن علم،زنجیر زنی و ... در زمان صفویان مرسوم شد.)
3_آیا شده کمی فکر کنیم که امام حسین(علیه السلام) چرا حاضر شدند این همه درد ورنج و تنهایی را بپذیرند.
4_به این قسمت توجه کنید.(سوال 6390- شرکت در جمعي که گمان مي رود با ريا عزاداري مي کنند چگونه است؟
بسمه تعالي. شما خودتان سعي کنيد که عملتان با اخلاص باشد.)
کمی فکر کنید اگر در جمعی که عزاداری میکنند ریا باشد آیا حضور شما باعث نمیشود که دیگران فکر کنند این گروه گسترده تر میشوند.
5-خواهش میکنم ناراحت نشوید اما از نظر من شرکت در این گونه عزاداری ها نه تنها ثوابی ندارد بلکه باعث پایمال شدن اهداف امام حسین(علیه السلام) میشود.
6-آیا کمی به گفته های مداحان گوش کرده ایم(البته توهین به جامعه ی مداحان نباشد چراکه مداحان خوب و بی ادعا هستند.)
باز هم از شما دوستان عذر خواهی میکنم.اما این ها فقط نظرات من بودند.
گفته زیاد بود اما چه بسا ...

دوست گرامی در مورد اینکه کتاب بحار کتاب مطمئنی نیست چه توضیحی دارید؟

آخه دوستان جدیدا بعضی از آخوندهای محترم ادعا میکنند که بحار کتابیست که به درد تشیع نمیخورد؟!
برعکس به ضرر هم هست.
تازه همین آقایون نمی دونم محترم هستن یا نه میگن که:
زیارت عاشورا بدون هیچ گونه منبع و اصلا معلوم نیست چه کسی نوشته.

در حالی که همه ما میدانیم شخص بزرگوار امام محمد باقر (علیه السلام) زیارت عاشورا را نوشته اند.
من می دونم چرا میگن منبع ندارد.
چون در این زیارت ملاعین لعن شده اند. و متاسفانه جامعه شیعی به جایی رسیده که از لعن ملاعینی همچون : عمرسعد
لعنت الله و قاتلین کربلا و حتی دو خلیفه ملعون اولی و دومی لعنت الله هم دست برداشته اند.
و می گویند وحدت: به قول از حجت السلام و المسلمین جلال اعیان منش منظور مقام معظم رهبری در باره وحدت این نیست که ما دشمنان امیرالمومنین(علیه السلام) را لعن نگوییم.
نه فقط دشمنان امیرالمومنین(علیه السلام) بلکه تمام دشمنان ائمه اطهار

امام جعفر صادق(علیه السلام) فرمود : دروغ می گوید کسی که ولایت علی ابن ابی طالب را قبول دارد و بردشمنان ایشان لعن نمی فرستد.

یا این که:

رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود : یا علی ولایت تو پذیرفته نیست مگر به برائت و تنفر از دشمنان تو.
بحار الانوار ج 27 . ص 199

قالَتْ (علیها السلام): إلَیْکُمْ عَنّی، فَلا عُذْرَ بَعْدَ غَدیرِکُمْ، وَ الاَْمْرُ بعد تقْصیرکُمْ، هَلْ تَرَکَ أبى یَوْمَ غَدیرِ خُمّ لاِحَد عُذْوٌ.
حضرت زهرا(سلام الله علیها) خطاب به مهاجرین و انصار (عضوهای سقیفه) کرد و فرمود: از من دور شوید و مرا به حال خود رها کنید، با آن همه بى تفاوتى و سهل انگارى هایتان، عذرى براى شما باقى نمانده است. آیا پدرم در روز غدیر خم براى کسى جاى عذرى باقى گذاشت؟
خصال: ج ۱، ص ۱۷۳، احتجاج: ج ۱، ص ۱۴۶٫

------------------------------------------------
درباره شیوه عزاداری اکثریت گفته های شمارا قبول دارم.
در عزای سالار شهیدان خودمان را بکشیم هم کم است.
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)
السلام علی الشیب الخضیب السلام علی الخد التریب السلام علی البدن السلیب
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عباس جعفریان
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: شيوه عزاداري در ماتم شهادت سيدالشهداء (علیه السلام) - Behroz7 - ۱۱/مهر/۹۰ ۱:۱۱

[-]