|
نمادهای فراماسونری در بازهای آسیای گوانجو و جام ملتهای آسیا در قطر 2011
|
|
۱۰:۱۸, ۲۸/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۸۹ ۱۰:۲۲ توسط Amir.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام متاسفانه به دلیل مشغله بسیار زیاد نتوانستم این مطلب را دقیق و کامل بخوانم به دلیل این که خیلی در ارسال مطلب کلمات اضافی به کار میبرید که این کار حوصله مخاطب را سر میبرد و از جذابیت مطلب کم میکند البته این صرفا برای کمک به شماست نه چیز دیگر اما من و دوست خوبم جناب "بیداری اندیشه" که با هم صحبت میکردیم به نوعی به این اتفاق نظر رسیده ایم که در همان حد نمادها را دانستن بس است و به قول آقای رائفی پور بدانیم و بگذریم از این موضوع اما من کمی که مطالعه کردم متوجه شدم که از یکسری چیزها نماد ساختید البته از یکسری شباهت ها که بنده به دلیل نداشتن وقت کافی نمیتوانم برایتان انتخاب و تحلیل کنم...بهرحال از تلاشتان بی نهایت سپاسگذاریم به علاوه که آن نماد جغدی که در گوشه دلار وجود دارد نماد مارانو یا مارانوس است که در این باره میدانید مولوخ خدایی مانند تصویر زیر است که در مقاله " قربانی کردن انسان ها در آیین های راز آلود " و " رمز و راز مراسمات Bohemian Grove " به این نکته اشاره شده...
![]() با تشکر از دوستان و همه عزیزان در ضمن یک خواهش بنده خیلی در این تالار طی این مدت نیستم دوستانی مانند آقا محمد سعی کنند که یکسری مطالب را نتیجه گیری کنند و از به انحراف کشیده شدن انها جلوگیری کنند البته با صلاح دید ناظران و مدیران این تالار... الله حافظ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نمادهای فراماسونری به کتاب اول فارسی اضافه شده است | vahrakan | 22 | 12,478 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۴۲ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| نمادهای فراماسونری در کتابخانه مرکزی لس آنجلس ! | Mitsonary | 0 | 1,724 |
۱۶/مرداد/۹۰ ۲۰:۴۵ آخرین ارسال: Mitsonary |
|

![[تصویر: articles-26-07-89-35.jpg]](http://rooholghodos.com/wp-content/uploads/2010/10/articles-26-07-89-35.jpg)