|
مینی بمب دستهای خالی (کلیپ در رابطه با انقلاب مردم بحرین)
|
|
۲۳:۵۳, ۱۹/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۰ ۱۶:۲۷ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام نسل کشی شیعه جهاد را آغاز کنیم!وقتی می بینیم این همه جنایات در بحرین انجام می شود و صدای کسی هم در نمیاید دیگه مجبوریم خودمون به میدان بیایم من هم تقریباً!!! مانند دوستان عزیز آقایان dideban و janali ویک کلیپ 2:50 در رابطه با انقلاب مردم بحرین و منطقه ساخته ام البته به خوبی کار دوستان نیست ولی امیدوارم حداقل یک گام کوچک برای رسیدن به هدف بزرگمان باشد.دوستن اگه تصاویر دلخراشی در این کلیپ دیدید به خاطر این است که می خواستم نشان بدم ظلم بیشتر از آن است که عده ای فکر ی کنند البته امیدوارم کار خوبی شده باشه و بتونه موثر باشه . اسم این کلیپ رو دست های خالی گذاشتم به خاطر دستهای خالی که با جنایتکاران و صهیونیست های --!!! می جنگند و با اتکا به ذکر الهی و یاد خدا پیروز می شوند دستهایی که با یاد خدا حکومت های طاغوتی و صهیونیستی را یکی پس از دیگری به زیر می کشند. و بر آنان غلب می کنند. از دوستان خواهشمندم برای پیروزی در این جریان بیداری اسلامی به بسط و گسترش این محصول اهتمام بخرج دهند و هر کجا که میتوانند آنرا عرضه کنند. از یوتیوب و فیس بوک و گوگل+ و وبلاگ ها و وبسایت های شخصی و دیگر شبکه های اجتماعی داخلی و خارجی غافل نشید.در پایان از همسنگر خوبمون جناب آقای عیوضی تشکر می کنم که جرقه ی ساخت این مینی بمب را در ذهن من زدند! [/font] [font=B Nazanin] در پایان این نکته رو هم باید بگم که این کلیپ در یک مدت بسیار کوتاه تهیه شده! و حدود یک هفته ای است که آماده برای آپلود بود ولی چون من نبودم و امکانش نبود یک مقدار دیرتر آپلود شد!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
مینی بمب دستهای خالی (کلیپ در رابطه با انقلاب مردم بحرین) - EMPERATOR - ۱۹/مهر/۹۰ ۲۳:۵۳
RE: دستهای خالی ( مردم بحرین) - amin015 - ۲۰/مهر/۹۰, ۲:۰۱
RE: دستهای خالی ( مردم بحرین) - EMPERATOR - ۲۱/مهر/۹۰, ۱۸:۱۳
RE: مینی بمب دستهای خالی (مردم بحرین) - amir72 - ۲۱/مهر/۹۰, ۱۹:۲۱
RE: مینی بمب دستهای خالی (مردم بحرین) - EMPERATOR - ۲۸/مهر/۹۰, ۱۶:۰۹
|