|
به کجا چنین شتابان ؟
|
|
۲۰:۲۳, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۰ ۱۳:۲۵)mamad90 نوشته است: دوستان جدیدالورود رو که ازشون انتظاری نمیره! باید انتظار کشید تا القائات ظهور و x و y از سرشون بیفته!ای کاش می بودید و به ای پست من جواب می دادی ای کاش ![]() ![]() منظور این حرفتون رو من این جوری بر داشت می کنم کسانی که وارد این فروم می شن باید : 1- مستند ظهور رو ببین و 2- القائات از X و Y از سرشون بیوفته که این دومی خیلی مهم تر برای من یعنی این فروم طوری که باید طرز فکر اشخاص تازه وارد شده باید عوض بشه فکر کنم این جوری و اون هم با نگاه کردن مستند ظهور اگه این جوری باشه باید بگم که طرز فکر شما درسته در بدو ورود من تو این تالار خوب یادم پست ارباب حلقه ها بود با خیلی ها لج کردم حتی بعضی ها بنده رو دیکتاتور یا ناسیونالیست می خوندن و خیلی اجبار می کردن که بنده مستند ظهور رو ببینم این کار درستیه که شما به شخص تازه وارد پیشنهاد دیدن یک مستند می کنید اما اینکه به خواید عقاید اون رو عوض کنید یا عقاید خودتون رو بهش تحمیل کنید خیلی غلطه یادم میاد هی به می گفتید مستند ظهور رو ببینم و من هم بهتون گفتم ارباب حلقه ها رو بخونید من کاری که گفتید رو انجام دادم ام شما کاری رو که من خواستم انجام دادی ؟؟ این قسمت فروم خیلی بد که بعضی از دوستان می خوان عقایدشون رو به هم تحمیل کنند که واقعا باید واکاوی بشه که چرا این جوریه ؟؟؟ (۲۱/مهر/۹۰ ۱۳:۲۵)mamad90 نوشته است: این از اونجایی نشات می گیره که ما اساسا دشمن رو از اول درست نشناختیم! چرا که دشمنی که قرار باشد یک سری نماد فراماسونری و موارد سطحی و سوخته ی دیگه باشه عمرش سریعا تموم میشه و فقط شخص رو به طور واهی مغرور می کنه و خیال می کنه همه ی تاکتیک های دشمن رو شناخته . . . !این قسمت حرف هاتون واقعا درسته و رد خور نداره ما خیال می کنیم با تحلیل این فیلم با گفتن این که آقا اون جا دو تا چشمه اون جا یه گونیا پرگاره و ... دارین با یه سازمان بزرگ می جنگیم غافل از این که دشمن داره فرهنگ ما رو نابود می کنه دشمن داره از فرهنگ به ما حمله می کنه بعد بعضی ها میان می گن آقا به فرهنگ برسیم می گن خوب برسیم در ادامه دوستن می گن تاریخ ما رو دارن خراب می کنن می گن تاریخ ما از زمان حمله ی اعراب به ایرانه یعنی تاریخ گذشته پر زمانی به خودمون میایم که می بینیم دشمن هم تاریخ قبل از اسلام رو نابود کرده و هم تاریخ بعد از اسلام رو اون وقت که دیگه شناختن گونیا پر گار به درد نمی خوره خود شما جناب جک من در بعضی از پست هاتون چنان غرور ورتون می داره که انگار کل علم جهان در شما نهفته شد این رو از منی که هیچ چیز نمی دونه گوش کنید : استاد بزگ فیزیک مکانیک, نیوتن می گه : من در اقیانوس علم تنها چند سنگ ریزه جمع کردم دوست گرامی شما هم از روشن فکرانی بودید که از این تالار رفت اما من خواهم ماند تا همچنان از عقاید خود حفاظت کنم باشد خالق یکتا از من محافظت کند |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |