|
در گیم نت های شهر چه می گذرد؟
|
|
۲۱:۳۶, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
این مبحث به طور کلی منو فقط کم داره
ببینید دوستان مطمئنا اگه گیم نت درست ارائه بشه ، واقعا محیط مفیدیه و خیلی بهتره واسه سرگرمی جوونا.البته اگه درست ازش استفاده بشه.طرف میره میشینه از صبح ساعت 9 تا 9 شب اونجا، این خیلی غلطه و واقعا اسراف وقته که حرومه.خوب میرسیم به بازی های گیم نت که فکر کنم 4/5 تا بیشتر نباشن.1- League of Legends[b]2- warcraft dota allstar[/i]3-world of warcraft[i]4- call of duty5- counter strike[/i]تقریبا همینان. 3 تا بازی اول بازی های بسیار جالبین که هر 3 تارو بازی کردم، طبق نقد های این سایت ، علامت های فراماسونری زیادش توشن هست ولی بلاخره سرگرم کنندن. 2 تای دومی هم که سبک جنگی هستن.یه مشت نظامی که هممو میزنن خداییش قشنگن ( تبلیغ) ![]() یه مورد در مورد بازی گرشاسب بود که خواستم بگم به شدت از این بازی بدم میاد و از سازندهاش نفرت دارم. همین سازنده های این بازی ، وقتی بازی پرنس ایرانی رو نقد کردن، یه مشت توهین کردن که فلانه و بحمان. حالا داستان بازی اینه که یه شاهزاده ایرانیه که جهان رو نجات میده. توی بازیش فکر کنم فقط یه صحنه غیر اخلاقی هست که با اینکه اشتباه ولی توی همه ی بازی ها هست و نمیشه انکار کرد. خوب حالا این کسایی که نقد کردن ، اومدن بازی گرشاسب رو درست کردن و دقیقا کپی شده از روی بازی پرسن ایرانی هستش. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ببینید دوستان مطمئنا اگه گیم نت درست ارائه بشه ، واقعا محیط مفیدیه و خیلی بهتره واسه سرگرمی جوونا.البته اگه درست ازش استفاده بشه.طرف میره میشینه از صبح ساعت 9 تا 9 شب اونجا، این خیلی غلطه و واقعا اسراف وقته که حرومه.خوب میرسیم به بازی های گیم نت که فکر کنم 4/5 تا بیشتر نباشن.1-