کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در گیم نت های شهر چه می گذرد؟
۲۱:۳۶, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
این مبحث به طور کلی منو فقط کم دارهBig Grinببینید دوستان مطمئنا اگه گیم نت درست ارائه بشه ، واقعا محیط مفیدیه و خیلی بهتره واسه سرگرمی جوونا.البته اگه درست ازش استفاده بشه.طرف میره میشینه از صبح ساعت 9 تا 9 شب اونجا، این خیلی غلطه و واقعا اسراف وقته که حرومه.خوب میرسیم به بازی های گیم نت که فکر کنم 4/5 تا بیشتر نباشن.1- League of Legends[b]2- warcraft dota allstar[/i]3-world of warcraft[i]4- call of duty5- counter strike[/i]

تقریبا همینان.

3 تا بازی اول بازی های بسیار جالبین که هر 3 تارو بازی کردم، طبق نقد های این سایت ، علامت های فراماسونری زیادش توشن هست ولی بلاخره سرگرم کنندن.

2 تای دومی هم که سبک جنگی هستن.یه مشت نظامی که هممو میزننBig Grin خداییش قشنگن ( تبلیغ) Big Grin

یه مورد در مورد بازی گرشاسب بود که خواستم بگم به شدت از این بازی بدم میاد و از سازندهاش نفرت دارم.

همین سازنده های این بازی ، وقتی بازی پرنس ایرانی رو نقد کردن، یه مشت توهین کردن که فلانه و بحمان. حالا داستان بازی اینه که یه شاهزاده ایرانیه که جهان رو نجات میده. توی بازیش فکر کنم فقط یه صحنه غیر اخلاقی هست که با اینکه اشتباه ولی توی همه ی بازی ها هست و نمیشه انکار کرد. خوب حالا این کسایی که نقد کردن ، اومدن بازی گرشاسب رو درست کردن و دقیقا کپی شده از روی بازی پرسن ایرانی هستش.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: در گیم نت های شهر چه می گذرد؟ - Mohammad Trust - ۲۱/مهر/۹۰ ۲۱:۳۶

پرش در بین بخشها:

بالا