کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توضیح در مورد "DC" انتهای نام شهر واشینگتن دی سی
۱۱:۴۰, ۳۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۰ ۱۱:۴۳ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام ، به آقا یا خانم جویای حقیقت باید بگم من با آقای رائفی پور ارتباط دارم این مساله رو هم به خود ایشون منتقل کردم . ایشون هم قبول کردن که اشتباه کردن . ایشون در سخنرانی هاشون میفرمودن معنای "منطقه ی کلمبیا احمقانه است" یعنی هیچ دلیلی برای این مورد نمیدیدن!
اما بعد از این که مقاله ی "واکاوی نمادگرایی در کنگره ی ایالات متحده" رو بدعوت من خوندن فرمودن "در این مورد دچار اشتباه شدم" . فکر میکنم مشکل شما و دیگر دوستان در بیشتر در مورد خط آخر مطلب باشه ، که باید بگم ربط به شخص خاص نداره!!!
اتفاقاً در این مورد (فراماسونری و نمادیابی) شدیداً اشتباه شده ، همونطور که در زمینه ی ساخت مستند اشتباه بزرگی به نام "ظهور نزدیک است" رخ داد ، اما چیزی که نیست اصلاح اشتباهاته . . .
در مورد مشکل شخصی هم با آقای رائفی پور باید بگم واقعاً مشکلی نیست! همون موقع ها هم که آقای رائفی پور در اون جلسه ی پرسش و پاسخ به من بصورت غیر مستقیم توهین کردن (که البته همه فهمیدن اشاره به من شده) با من تماس گرفتن (من پیامک دادم ایشون زنگ زدن) و عذر خواستن!!! مشکل ما قبل از اون جلسه هرچی هم که بود بین خودمون بود ، ضمن این که باید بگم از نظر من اصلاً مشکلی نبود و نیست . . .
تا یادم نرفته : این که معنای دی سی ، دیمن کپیتال باشه یا دیوید کپیتال ، چه فرقی به حال ما میکنه ، رو باید از آقای رائفی پور که مبتکر این مبحث هستن جویا بشید . من وظیفه ی خودم دیدم این موضوع رو در اینجا مطرح کنم (با توجه به سکوت ایشون در این مورد)
در مورد نظر Anti gods هم باید بگم ، کاملاً حق با شماست ، ما نباید در یک زمینه ی خاص یه یک صحبتها و نظریات یک شخص خاص اکتفا کنیم ، و خودمون هم باید بصورت مستقل مطالعه کنیم ، ضمن این که مطالعه و تحقیق در مورد خود سخنران و استاد مقدم بر هرچیز دیگه است . . . من بشخصه آقای دکتر عباسی رو یکی از کم اشتباه ترین اساتید کشور میدونم (با توجه به حجم فعالیتشون) ضمن این که باید تاکید کنم من در مقامی نیستم که در مورد بیانات ایشون نظر بدم . . .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، ehsanagiyan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: توضیح در مورد "DC" انتهای نام شهر واشینگتن دی سی - Mason_yab - ۳۰/مهر/۹۰ ۱۱:۴۰

[-]