کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وسواس فوق العاده شدید نمادیابی فیلم ها در بین اکثریت کاربران این سایت
۱۶:۲۰, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #15

نقل قول: فرشته ها رو میکشونه تو زمین و کارهای فرا زمینی میکنه و از دست انسان ها بر نمیاد.باز مووع جن فرشته فرازمینی.

دوست عزیز لطفا کمی بیشتر توضیح بدید راجع به فرشته ها ...من فیلم رو تماشا کردم ولی به فرشته ای بر نخوردم .

نقل قول: دزدان دریایی کارائیب که دیگه آخر کابالاست و جادوگری تو فیلم همه به دنبال کیمیا هستند برای جاودانگی و در انتها هم بهش میرسند.باز قدرتی خارج از قدرت انسان

با تشکر از شما بابت تحلیل خوبتان من هم این نکته رو راجع دزدان دریایی 4 اضافه کنم که واقعا فیلمش مفت نمی ارزید و تنها والت دیسنی میخواست از شهرت این فیلم پول به جیب بزنه .
این فیلم از نظر حقیر بیشتر روی دوران استعمار انگلیس و اسپانیا از طریق دریا زوم کرده بود .
اگه اشتباه نکنم در این فیلم پادشاه انگلیس خواهان چشمه جاودانگیه چون به بستر بیماری افتاده و از طرفی دیگه اسپانیایی ها میخوان برن دنبال چشمه حیات (اسپانیا رقیب انگلیس در استعمار بوده)
در انتها هم اب چشمه ی حیات رو یه دختر که دزددریایی هست مینوشه (نماد سرزمین انگلستان)
و انگلیس به عنوان یه دزد جاودانه میمونه Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، محب الزهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: وسواس فوق العاده شدید نمادیابی فیلم ها در بین اکثریت کاربران این سایت - Reza2035 - ۳۰/مهر/۹۰ ۱۶:۲۰

پرش در بین بخشها:

بالا