کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توضیح در مورد "DC" انتهای نام شهر واشینگتن دی سی
۱۸:۴۹, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
بستگی داره چی رو معیار قرار بدی ، اصلاً طبق معیار من ما انسانها جاهلیم! (این فقط یک مثال است) و شاید طبق معیار شما همه ی ما عالم باشیم ، که این بنظر من هیچ ایرادی نداره . . .
من در عجبم ، وقتی آقای رائفی پور در یک جلسه یک چند ده نفره به من توهین کردن ، هیچ کس نگفت : آقای رائفی پور مساله ی شخصی داری باکسی پشت سرش نگویید (با اینکه مطمئنم همه فهمیدم منظور با من بوده) ، حتی وقتی اون فایلها روی وب قرار گرفت کسی همچین حرفی نزد ، با این که سیل ایمیلها و پیغامها به میل باکس من می اومد که فلانی کجایی که آقای رائفی پور بهت توهین کرده . . .
حالا نمیدونم چی شده که من که دارم حرف حق رو میزنم ، دارم با استدلال حرف میزنم ، تازه از کسی هم اسم نبردم و منظورم شخص خاصی هم نیست ، مطلبم هم در یک فضای تحقیقاتی و دوستانه مطرح کردم همه شدن وکیل مدافع!!!
من دارم میگم با آقای رائفی پور مشکل ندارم ، ایشون هم با این مطلب مشکل ندارن!
حالا شما روی این مسائل انحرافی تاکید کن . . .
.
در مورد مطلب هر سوالی دارید من در خدمتم .
ضمن این که نفهمیدم منظورتون از اشاره به اون مجری شبکه ی ماهواره ای که قبلاً بهش میگفتن دکتر فلانی ، چیه! من میدونم که اون آقا چند سال پیش به شبکه ی سوم سیما هم اومده بود و در گفتگوی پزشکی شرکت کرده بود ، در حالی که اصلاً دکتر نبود و بقیه ی قضایا و بی تفاوتی های مسئولین و جامعه ی پزشکی اون آقا رو به اونجا رسوند . . .
لطفاً در این مورد توضیح بیشتذ بدید ، چون من برداشت خاص خودم رو از حرفتون دارم که ممکنه درست نباشه . . .
.
بهر حال من نوشتن این مطلب رو وظیفه ی خودم میدونستم . شما فرض رو بر این بذار یک نفر (مثلاً دوستت) از شما بپرسه که این دی سی یعنی چی؟
شما هم در جواب ، طبق شنیده هات ، بگی این به معنای دیوید کپیتال است که بعد گفتن دیمون کپیتال است و البته یک عده احمق میگویند به معنای منطقه ی کلمبیا است و . . .
این اسمش چیه؟ علم؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، ehsanagiyan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: توضیح در مورد "DC" انتهای نام شهر واشینگتن دی سی - Mason_yab - ۳۰/مهر/۹۰ ۱۸:۴۹

[-]