|
چه کسانی در رسمی شدن اباحه گری در جامعه مقصرند؟
|
|
۱۹:۴۸, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوست گرامی سلام
موضوع بسیار خوبی را انتخاب کرده اید که یکی از اصلی ترین مشکلات دنیای امروز است. هرکدام از گزینه هایی که شما بیان کرده اید خود جای بسی تامل و نقد و بررسی دارد. واقعا چه کسانی در رواج بی بندو باری در جامعه ما نقش دارند؟ (خواهش می کنم کمی صبر داشته باشید سعی میکنم مختصر و مفید باشد) 1- استکبار، صهیونیزم، فراماسونری،... یا به طور کل یاران شیطان 2- مجریان قانون (به طور کل) 3- صدا و سیما 4- آموزش و پرورش 5- دوستان و رفقا ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1- دشمن که کارش دشمنی است، اون داره کار خودشو میکنه، وظیفشو انجام میده، ما هم تا جایی که بتونیم نقشه ها شو افشا می کنیم 2- مجریان قانون کیا هستند؟ پدر من، پدر تو، عموی من، عموی تو، برادر من، برادر تو اینها کجا تربیت شدند؟ تو خانواده کجا باید مقاومت و پایبندی در اجرای قانون یاد می گرفتند؟ تو خانواده 3- صدا و سیما کیا هستند؟ پدر من، پدر تو، عموی من، عموی تو، برادر من، برادر تو دوباره اینها کجا تربیت شدند؟ تو خانواده 4- معلما کیا هستند؟ پدر من، پدر تو، عموی من، عموی تو، برادر من، برادر تو دوباره اینها کجا تربیت شدند؟ تو خانواده 5-دوستان و رفقا کیا هستند؟ برادر من ، خواهر من ، برادر تو ، خواهر تو دوباره اینها کجا تربیت شدند؟ تو خانواده و .............. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
چه کسانی در رسمی شدن اباحه گری در جامعه مقصرند؟ - tyujhgfd - ۲۷/مهر/۹۰, ۱۶:۱۱
RE: چه کسانی در رسمی شدن اباحه گری در جامعه مقصرند؟ - جوینده حق - ۳۰/مهر/۹۰ ۱۹:۴۸
|