|
نماد های فراماسونری در DotA
|
|
۲۰:۵۸, ۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
من خیلی وقته با این بازی و داستان این بازی آشنام و از زمان Vanila دارم WOW بازی میکنم .
از اونجایی که بلیزارد شرکت بزرگیه و همه ی کاراشو رویه حساب کتاب جلو میبره اما باز هم گوشه کنار سوتی داده و یا به جاهایی رسیده که مجبور شده تغییراتی رو توی داستان بازی بده . اگه سرور اصلی بازی WOW یعنی خود بلیزارد رو بازی کرده باشید ( به این دلیل میگم که همه چیش فیکس هست) و با هیروی Deathknight هم بازی کرده باشید در ماموریت هایی که آرتاس یا همون lichking بهتون میده، بیرهمی و خیانت از سر و روش میریزه !! مثال : 1- توی ماموریت های اول شما رو آموزش میده بهتون سلاح میده و برای جنگ و خدمت به خودش که در اصل در حال جمع اوری نیرو هست اماده میکنه شما رو . اگه قرار بود صرفا فقط مردم رو از دست Scourge نجات بده که این همه نیرو جمع نمیکرد و دقیقا مثل ابلیس روز به روز به جمع نیروهاش اضافه نمیکرد . 2- خوب از بحس ماموریت ها دور نشیم . گفتم که اموزشتون میده بعد بهتون ماموریت میده که کارگرهای درون معدن را رو با گاز مسموم و از آن ها Ghoul بسازین و به جمع نیروهاش اضافه کنین 3- ماموریت میده که مردم بیگناه رو بکشین و از بین ببرید . جالبه زمانی که در حال کشتار مردمین صدای Lichking میاد که میگه Kill or be killed یعنی بکشید یا کشته شوید . خوب اینم یکی دیگه از دلایل بیرهمی Lichking 4- ماموریت میده که سربازانی که بر علیه Lichking شورش کرده اند رو از بین ببرید . 5- یکی دیگه از ماموریت ها اینکه از سربازان اطلاعات بدزدین که با شکنجه ی آنها اطلاعات رو میدزدید ولی در قبال اطلاعات نباید آنها رو بکشین که همینیکه اطلاعات رو میدن اونارو در جا میکشین . 6- ماموریت میده که یکی از همنوعان خودتون رو بکشین (کسانی که دستگیر شده اند) جالبه زمانی که این کار رو میخواین انجام بدین با صحنه ی جالب و در عین حال غم انگیزی برخورد میکنین . مثلا اگه شما Orc هستید همنوعتون بهتون میگه که این منم همنوعت منو بیاد میاری تو تلسم شدی به حرف من گوش بده تو نباید به Lichking خدمت کنی اون میخواد همه چیو از بین ببره و ... و در آخر چون شما تلسم شدید و این چیزا به سرتون فرو نمیره بهتون میگه که من نمیتونم این صحنه رو تحمل کنم پس منو مثل یک Orc (برای مثال همنوع خودتون) بکش نمیخوام عمرمو صرف خیانت کردن به مردمم بکنم. خلاصه بیشتر ماموریت ها به همین سبک هست به طوریکه همش بیگناه کشی و همنوع کشی هست. و در آخرین ماموریتی که بهتون میده جنگ بزرگ Scourge علیه دشمنان Lichking هست که در اون Scourge شکست میخورند و Lichking اونجا توسط Ashberinger (تنها سلاحی هست که میتونه در برابر Frosmourn مقاومت کنه و دارای قدرتی از نوع light هست) زخمی میشه !! خوب حالا این همه رو که گفتم تا به این مطلب برسم چون شاید بگین خوب اینارو که خودمونم میدونستیم !! وقتی Lichking زخمی میشه کلی تعجب میکنه از قدرت Ashbringer و اونجا برمیگرده میگه : دفعه بعدی، همدیگه رو جایی ملاقات میکنیم که قدرت Light کار نمیکنه (به Icecrown Citadel اشاره میکنه) و اونجاست که هیچ چیزی جلودار من نخواهد بود . خوب حالا چند تا سوال پیش میاد اینجا : 1- وقتی lichking همه ی افرادو میکشه و در حال تسخیر کردن روح توسط Frostmourn هست تریون از توی یخ در میاد و با Ashbringer صلاح Lichking یعنی Frostmourn رو میشکنه و روح ها رو آزاد میکنه که روح ها Lichking رو دوره میکنند و بهش صربه میزنند . مگه Lichking نگفت که دفعه بعد همدیگرو جایی ملاقات خواهیم کرد که قدرت Light کار نمیکنه و تو راهی جز تسلیم شدن نداری!!! پس چی شد الکی میگفت ؟؟ یا lichking از چیزی مطلع نبود ؟؟ این چیزی جز سوتی دادن بلیزارد میتونه باشه ؟؟ 2- وقتی روح هستی زمانی میتونی قدرت داشته باشی که به بدن خودت برگردی پس بابای آرتاس که روح بود چطوری Cast میکنه و همه رو زنده می کنه ؟؟؟ 3- توی داستان وارکرافت تا جایی که همه خوندنو میدونن چیزی درباره از بین بردن Frostmourn نوشته نشده خوب اینم از اون قسمت هایی هست که خود بلیزارد توش دست برده !! نشون بی این نشون که قرار بود ایتمش به بازی اضافه بشه اما توش موندن چون Frostmourn رو فقط یه نفر میتونه داشته باشه و چیزی که روی ایتمش نوشته بود این بود که هرکی این ایتم رو داشته باشه میشه Lichking بعدی پس حق بقیه ضایع میشه که میخوان این ایتمو داشته باشن پس مجبور شدن ایتمو از بین ببرن چون فقط یک نفر میشه Lichking باشه !! در ضمن یه اشتباه کوچولو که بعضی ها کردن اینه که Scourge موجودات بدی نیستند ولی همیشه نیاز به یه رئیس دارند که lرتاس رئیس خوبی براشون نبود و بلوار فردراگون از تریون که مایل بود خودش Lichking بشه، درخواست میکنه که : من که همه چیزمو از دست دادم بزار به عنوان رهبر scourge باشم . ![]() و بعد به تریون میگه که به همه بگو که Lichking مرده و این مکانو ترک کن و دیگه هیچ وقت به اینجا بر نگرد Leave This Place and Never return !! خوب یه فلشبک بزنیم برگردیم زمانی که آرتاس هنوز انسان خوبی بود و با این هدف به Stromwind میره که مردمانی رو که بیمار شده اند و در حال تبدیل شدن به Scourge هستند رو از بین ببره که Malganis اونو وسوسه میکنه و در جنگی که بینشون میشه Malganis به ارتاس میگه که من دیگه نمیتونم وقتمو بیش از این هدر کنم. اگه طالب قدرت هستی به جمع ما بپیوند و من منتظرت هستم . که این حرفش آرتاس رو وسوسه میکنه و وقتی میخواد به اونها بپیونده بهش میگن برای اینکه وفاداریتو به ما ثابت کنی پدرتو بکش !! حالا به نظرتون این صحنه شبیه به کدوم داستان واقعیه که ما تاحالا شنیدیم ؟؟؟ زیاد حرف زدم حالا نوبت بقیه هست
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) | Amir | 150 | 117,628 |
۱/فروردین/۹۴ ۷:۴۸ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| نماد های فراماسونری در بازی tskksn x street fighter | یامهدی! | 8 | 6,068 |
۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|