|
چه خواهد شد؟ (سرنوشت یا همان تقدیر چیست؟)
|
|
۲۲:۳۴, ۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۰ ۲۲:۵۰ توسط arnh.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:گفتم برای من این است ! یعنی من اینطوری فکر می کنم. حالا اگه شما فکر می کنید من اشتباه می کنم. لطف کنید بر اساس آیات قرآن یا روایت معنای بندگی را به من توضیح دهید. (۳/آبان/۹۰ ۱۸:۳۴)علی 110 نوشته است:شناخت خدا !(۳/آبان/۹۰ ۱۸:۲۹)arnh نوشته است: آیا کسی که بندگی خدا را می کند باید سر از کار خدا در بیاورد . یا نه ؟ اگر این جواب برای شما کافی نیست . بگذارید بر اساس حس کنجکاوی . و اگر می گوید بد است آدم حس کنجکاوی داشته باشد . بگوئید چرا بد است! و به چه دلیلی انسان نباید خالق خود را بشناسد. نقل قول:من اینطوری فکر نکردم . که بنده خدا باید دامنه کار خدا را مشخص کند.(۳/آبان/۹۰ ۱۸:۲۹)arnh نوشته است: (و دامنه کاری که مربوط به خداست را مشخص کنید.) گفتم اگر می گوئید انسان نباید در کار خدا دخالت کند . از کجا بداند که کدام کار مربوط به خداست. که شما هم چنین چیزی تا الان نگفتید. من برای یک فرض یک شرط گذاشتم. دقیقا من به موضوعی که شما اشاره کردید. توجه کردم و سوالات رو پرسیدم . چرا که نمی توانیم مرزی را برای کارهای خدا مشخص کنیم. در این صورت آیا مرزی برای کار های ما وجود داره؟ نقل قول:پنجم اینکه شما که میپرسید :خیر . من چنین پنداری ندارم.(۳/آبان/۹۰ ۱۸:۲۹)arnh نوشته است: و اگر که می شود وارد اموری که به خدا مربوط میشود شد و از آن آگاه شد. تکلیف چیست که انسان گمراه نشود؟ ممنون. اگر اجازه بدهید با دو پاسخ اول شما شروع کنم. و پاسخ های دیگر شما را که روی آن خیلی بحث دارم به فرصتی دیگر وا می گذارم. (۳/آبان/۹۰ ۱۸:۵۲)وحید110 نوشته است:نقل قول:منظورم از چه خواهد شد. این است واقعاً چه اتفاقی برای جوامع خواهد افتاد و پایان آن چیست؟ با توجه به اینکه خداوند دانای کل است تا انجا میدانیم که خود ایشان تبیین فرموده اند. خداوند چه چیزی تبیین فرموده اند؟ این تبیین مطلق است یا نسبی؟ (۳/آبان/۹۰ ۱۸:۵۲)وحید110 نوشته است: نقل قول:آیا بشر می تواند آینده را تغییر دهد . یا آینده مشخص است؟ و بشر فقط در مسیر رسیدن به آینده حرکت می کند. چیزی به نام اینده وجود ندارد که بشر بخواهد ان را تغییر دهد . اینده و گذشته یک توهم یا خاطره است و وجود ندارد اگر این گفته شما درست باشد . که من هم به این گفته شما تا حد زیادی اعتقاد دارم. یک سوال اساسی پیش می آید. معنای تقدیر یا اختیار چیست ؟! وقتی که زمان و خط سیر اتفاقات وجود ندارد! در آن صورت: آیا سوال "چه اتفاقی افتاد؟" یا "چه اتفاقی می افتد؟" معنا دارد. یا خیلی سوالات از این دست! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |