|
بازی "میدان نبرد 3" حمله مجازی تفنگداران آمریکا به تهران
|
|
۱۷:۰۴, ۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۷:۱۳ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۴/آبان/۹۰ ۱۵:۵۷)Reza_Jackman نوشته است: نظرات بعضی از دوستان نه تنها دردی رو دوا نمیکنه بلکه نمک رو زخم میپاشه . نمک رو زخم میپاشه!!! البته من هنوز بازی رو نگرفتم و مطمئن باشین اگه سیستمم رو ارتقا بدم بازی رو تو دانشگاه از رفقا گیر میارم اصلا چرا باید این بازی تحریم کرد! تحریم مطمئن باشین هیچ دردی رو دوا نمیکنه شرکت ea فروش خودش از طریق پیش فروش بدست آورده این بازی خیلی راحت فروشش تو ایران میزنه بالا البته من خودم اصلا سری بتلفیلد رو بازی نکردم و تو این سبک فقط ندای وظیفه رو بازی کردم این بازی هم فعلا تو زمان مدرنه . کلا تو این یه ماه گیمر ها حال میکنن چون بازی هایی میاد از قبیل call of duty,l.a.noire,assassin's creed ,need for speed ,.... (۴/آبان/۹۰ ۱۶:۴۹)mohammad74 نوشته است: رضا جان اکثر گیمرها که نچندان حرفه ای هستند ملاک اصلی را گرافیک میدانند... [i]رضا جان اکثر گیمرها که نچندان حرفه ای هستند ملاک اصلی را گرافیک میدانند...[/u] احتمالا منظورت از این حرف تا حدودی به من بودش!!! من خیلی خوب میدونم که ملاک اصلی بازی چیه و مطمئن باش که حرفه ای هم هستم .... اتفاقا از جریان تو بازی هم خبر دازم هم هدفشون این بازی و خیلی از بازی های دیگه رو میدونم .... همه شرکت ها معروف یه شعبه تو آمریکا دارن چون قطب اقتصاده پس آمریکایی بودن دلیل بر تحریمش نیست.... البته از سایتی مثل این سایت این نظرات عجیب نیست ![]() فقط باید گفتچشم ها باید شست .. جور دیگر باید دید!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازی آنلاین حمله به تأسیسات هستهای ایران | sarallah | 14 | 8,342 |
۳۰/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: goodfriend |
|
| ثبت نام درکارگاه های تخصصی نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران | fereydun | 1 | 1,760 |
۳/تیر/۹۱ ۱۵:۲۲ آخرین ارسال: taban |
|
| حمله هستهای ایران به اعراب در بازی «رقابت سوارکاران» | vahrakan | 0 | 2,317 |
۳۰/دی/۹۰ ۲۳:۱۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| «میدان نبرد -بتلفید-3» سردار قاسم سلیمانی را هدف گرفته است | sarallah | 0 | 1,874 |
۱۴/دی/۹۰ ۱۷:۲۰ آخرین ارسال: sarallah |
|