کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.42 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی "میدان نبرد 3" حمله مجازی تفنگداران آمریکا به تهران
۱۷:۰۴, ۴/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۷:۱۳ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #75
آواتار
(۴/آبان/۹۰ ۱۵:۵۷)Reza_Jackman نوشته است:  نظرات بعضی از دوستان نه تنها دردی رو دوا نمیکنه بلکه نمک رو زخم میپاشه .
دوستان به جای اینکه بازی تحریم کنند و ...
میان با افتخار از ارتقای سیستم واسه بازی میگن !!! انصافا نمیدونم چی بگم .
البته کسی مانع نیست و نمیخواد چیزی بگه که شما این بازی رو تهیه نکنید ولی دیگه لطفا تبلیغ نکنید از جذابیت های بازی و ...

پست های نامربوط حذف میشود

نمک رو زخم میپاشه!!!

البته من هنوز بازی رو نگرفتم و مطمئن باشین اگه سیستمم رو ارتقا بدم بازی رو تو دانشگاه از رفقا گیر میارم اصلا چرا باید این بازی تحریم کرد! تحریم مطمئن باشین هیچ دردی رو دوا نمیکنه شرکت ea فروش خودش از طریق پیش فروش بدست آورده
این بازی خیلی راحت فروشش تو ایران میزنه بالا البته من خودم اصلا سری بتلفیلد رو بازی نکردم و تو این سبک فقط ندای وظیفه رو بازی کردم این بازی هم فعلا تو زمان مدرنه . کلا تو این یه ماه گیمر ها حال میکنن چون بازی هایی میاد از قبیل call of duty,l.a.noire,assassin's creed ,need for speed ,....
(۴/آبان/۹۰ ۱۶:۴۹)mohammad74 نوشته است:  رضا جان اکثر گیمرها که نچندان حرفه ای هستند ملاک اصلی را گرافیک میدانند...
این بازی یکی از بهترین گرافیکهای تاریخ بازیهای رایانه ای را ارائه کرده ...
اصلا برای اونها مهم نیست که دارن توی بازی چیکار میکنند و از هدف سازندگان با خبر نیستند...
سازندگان این بازی شرکت ea,dice هست که توی امریکا تاسیس شده.

[i]رضا جان اکثر گیمرها که نچندان حرفه ای هستند ملاک اصلی را گرافیک میدانند...[/u]
احتمالا منظورت از این حرف تا حدودی به من بودش!!!
من خیلی خوب میدونم که ملاک اصلی بازی چیه و مطمئن باش که حرفه ای هم هستم ....
اتفاقا از جریان تو بازی هم خبر دازم هم هدفشون این بازی و خیلی از بازی های دیگه رو میدونم ....
همه شرکت ها معروف یه شعبه تو آمریکا دارن چون قطب اقتصاده پس آمریکایی بودن دلیل بر تحریمش نیست....
البته از سایتی مثل این سایت این نظرات عجیب نیستExclamationExclamation فقط باید گفت
چشم ها باید شست .. جور دیگر باید دید!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: بازی "Battlefield 3" حمله مجازی تفنگداران آمریکا به تهران - Yaser_h2011 - ۴/آبان/۹۰ ۱۷:۰۴
داغ داغ : تریلر bf3 در تهران - ezio252 - ۱۹/شهریور/۹۰, ۱۲:۴۲
نقدی بر بازی Battlefield 3 - sinasafaee - ۱۳/بهمن/۹۰, ۱۹:۲۵

[-]