کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.42 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی "میدان نبرد 3" حمله مجازی تفنگداران آمریکا به تهران
۲۲:۲۱, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #77
آواتار
رضا جان اکثر گیمرها که نچندان حرفه ای هستند ملاک اصلی را گرافیک میدانند...
احتمالا منظورت از این حرف تا حدودی به من بودش!!!
من خیلی خوب میدونم که ملاک اصلی بازی چیه و مطمئن باش که حرفه ای هم هستم ....
اتفاقا از جریان تو بازی هم خبر دازم هم هدفشون این بازی و خیلی از بازی های دیگه رو میدونم ....
همه شرکت ها معروف یه شعبه تو آمریکا دارن چون قطب اقتصاده پس آمریکایی بودن دلیل بر تحریمش نیست....
البته از سایتی مثل این سایت این نظرات عجیب نیستExclamationExclamation فقط باید گفت
چشم ها باید شست .. جور دیگر باید دید!!!
[/quote]دوست عزیز من اصلا پست شما رو نخونده این پست رو ارسال کردم و اصلا در جریان بحث نبودم...
پس بهتر هست تا از چیزی مطمئن نشدید برخورد مناسب خودتون رو با افراد تالار حفظ کنید.

2-من هم نگفتم که دلیل تحریمش امریکایی بودن بازی هست...
اگر اونجوری بود الان نباید یه بازی توی ایران مجاز باشه چون سری نیاز به سرعت و ندای وظیفه و میدان جنگ و کرایسیس و هزاران بازی دیگه توسط امریکا ساخته میشه و به بازارهای جهانی راه پیدا میکنه و شما مثل اب خوردن میری و از مغازه ی سر کوچه تهیه میکنی!

3- در این مورد هم بگم که داداش من توی پردیس گیم کاربر فعال هستم و کنسول بازی هم دارم(نمیخوام به رخ بکشم)
و هیچ ربطی نداره به این که کاربر این سایت باشی یا جای دیگه...
تازه توی سایت پردیس گیم هم ده ها نفر مثل من پید ا میشن که این بازی رو تحریم کردند و بازی نمیکنند...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: بازی "Battlefield 3" حمله مجازی تفنگداران آمریکا به تهران - mohammad74 - ۴/آبان/۹۰ ۲۲:۲۱
داغ داغ : تریلر bf3 در تهران - ezio252 - ۱۹/شهریور/۹۰, ۱۲:۴۲
نقدی بر بازی Battlefield 3 - sinasafaee - ۱۳/بهمن/۹۰, ۱۹:۲۵

[-]