|
بازی "میدان نبرد 3" حمله مجازی تفنگداران آمریکا به تهران
|
|
۲۰:۴۱, ۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۲۰:۴۴ توسط amin7.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
(۵/آبان/۹۰ ۱۹:۳۱)Reza_Jackman نوشته است: 1.در مورد جریمه بهتره سند معتبر ارائه کنید .به به، استاد مسلم حذف كردن، اين آقا كه به من اين مطلب را گفت نه فروشنده محلمونه و نه اين اس ام اس اومده برام، حداقل 8 سال ميشناسمش و طرف بيمار نيست براي اينكه بازي 5000 تومني را 10 تومن بده از اين داستان ها برام تعريف كنه. از عجايب جناب رضا سند معتبر مي خواد !!! بار ها بارها تو تاپيك هاي مربوط به بخش ايشون مطالب بدون سند و بدون مرجع معتبر ( و در صورت وجود در حد اعتبار قلقلك نيوز ) گذاشتن و هيچ اتفاقي نيفتاد... يك بار ( بعيد مي دونم باور كنيد ) از قصد اومديم بدون رفرنس صحبت كرديم و اين شد!!!! در صورت وجود بازي هاي بدون مجوز بنياد بازي هاي رايانه اي، تمامي بازي هاي مورد نظر جمع آوري ميشه و ادامه داستان هاي خودش.... يه اسفند هم واسه خودتون دود كنيد كه يه وقت اين استعداد شما تو حذف كردن چشم نخوره.... فكر كنم اين دفعه آخرين دفعه اي باشه كه ميام اينجا، دليلش هم از امضام مشخصه، واقعا خسته شدم ( البته شايد بعد از اين پست امضا من هم حذف بشه ) خداحافظ سايت ديكتاتوريسم بيداري!!!!!! انديشه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازی آنلاین حمله به تأسیسات هستهای ایران | sarallah | 14 | 8,342 |
۳۰/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: goodfriend |
|
| ثبت نام درکارگاه های تخصصی نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران | fereydun | 1 | 1,760 |
۳/تیر/۹۱ ۱۵:۲۲ آخرین ارسال: taban |
|
| حمله هستهای ایران به اعراب در بازی «رقابت سوارکاران» | vahrakan | 0 | 2,317 |
۳۰/دی/۹۰ ۲۳:۱۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| «میدان نبرد -بتلفید-3» سردار قاسم سلیمانی را هدف گرفته است | sarallah | 0 | 1,873 |
۱۴/دی/۹۰ ۱۷:۲۰ آخرین ارسال: sarallah |
|