|
معرفی اجمالی کاربران
|
|
۲۱:۴۳, ۱۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۰ ۲۲:۰۰ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #197
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان
فرم کوتاه معرفی: - نام؟ علی - سن؟20 سال - وضعیت تحصیلی؟ مدرک جو(دانشجو) - وضعیت شغلی؟ دانشجو ها طبق گفته بعضی دولتمران شاغل محسوب میشن دیگه ![]() - زادگاه و محل سکونت فعلی؟ خراسان رضوی شهرستان تربت حیدریه - تجربیات؟ کتک کاری ، کتک خوری ![]() ![]() و !!!!!- توانایی یا مهارت خاص؟ از بچه گی زیاد کتاب حکایت خوندم .خودم شدم یک حکایت ![]() - میزان تسلط به زبان خارجه؟ در حد اینکه بتونم به یک فرد انگلیسی زبان منظورم رو برسونم ![]() - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ عاشق بحث های مهدوی ، اخرالزمانی ، ارتباط دین و زندگی ، سیاست اسلامی - 5 کتاب مورد علاقه؟ من راستش به کتاب هام طوری دل نبستم که عاشق بعضی هاشون بشم برای همین انتخاب از بین اونها برام مشکله ولی در کل عاشق کتاب های علمی به زبان ساده ؛مهدوی ؛حدیث؛ حکایت کوتاه و بلند و گاهی داستان(خیلی اینها رو دوست دارم) ؛از رمان بدم میاد(این رو گفتم که بین حکایت و داستان و رمان فرق گذاشته باشم) ؛کتاب شعرهای نو مثل هشت کتاب سهراپ سپهری تفسیر قران هم که فوق العاده قشنگه من یک مجموعه ی کامل 29 کتاب تفاسیر قران رو دارم توی خونمون [b]اسم کتاب ها رو نبردم چون برعکس مطالبشون اسمشون رو بعضی وقتها یادم میره و اینکه هیچ وقت فکر نکردم به این که کدومشون رو بیشتر دوست داشته باشم - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ قناعت دارم البته این مورد رو دیگران بهم زیاد گفتن ، از تجملات ذاتا متنفرم ، گاهی اوقات شلخته [b]، صلح طلب ، پایبند به اعتقادات (مثلا به اینکه نون حلال توی عاقبت به خیری خیلی تاثیر داره اعتقاد دارم) ، پر حرف![]() - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟اینترنت ، خانواده ، کشورم ، دهه ی محرم ،و ماهی انجلام که با خون دل بزرگش کردم (خیلی ماهی قشنگ و دوست داشتنی هست) البته چیز هایی که دوستشون دارم خیلی خیلی بیشتر از اینهاست ولی اکثرا به افراد دل میبندم تا اجسامعاشق شخصیت های بزرگی مثل امام خمینی و امام علی(علیه السلام)شاه شاهان هستم که عشق ، عظمت، بزرگی ،عدالت، شجاعت و بصیرت رو با هم داشتن تموم شد فکر کنم ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)
![[تصویر: dodgy.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.gif)