|
گفتگوی منتظران
|
|
۲۲:۰۹, ۱۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۱۷:۵۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #354
|
|||
|
|||
نقل قول:من از نظر شخصی خودم به منجی اعتقادی ندارم لطفا اگر مدرکی دارید که کمک میکنه و حقانیت و وجود منجی رو اثبات میکنه همین جا ارائه دهیدمنجی در اسلام زیر مجموعه دین است . بزرگترین راه اثبات استناد با ایات و روایات است . ایا شما مسلمانید؟ شما پیرو چه مسلکی هستید . بدون پاسخ به این سوال نمیتوان از اشتراکات احتمالی پاسخ داد نقل قول:دوم:چرا شیعه ها اینقدر متعصب هستند و روحانیون در تمام مواقع اجازه نمیدهند طلاب آزادی اندیشه داشته باشند پس یه جای کار میلنگه البته طبق شعار ها نظر نمیدم که روحانیون میگویند هرکسی آزاد است هرطور دوست دارد فکر کنند اما همه میدانند در واقعیت این طور نیست بر عکس طلاب درس و بحث دارند و در ان میتوانند هر گونه سوالی مطرح کنند و با اساتید خوب بحث کنند . که این شیوه مورد تقلید نظام های نوین اموزشی قرار گرفته است . این شعار روحانیون نیست بلکه یک حقیقت است و هر کس میتواند هر گونه که دوست دارد فکر کند نقل قول:سوم:در زمان عصر سنگی و حتی بت پرستان هم به نوعی منجی داشتند نمونه بارز اون زئون الهه یونان که افراد قدیم بر این عقیده بودند که روزی می آید و تمام دنیا را خالی از بدی میکنددر مورد تشابهات دینی توضیح دادم اما منجی در احادیث پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامان متواتر است و شیعه و سنی در اصل منجی هیچ اختلافی ندارند . اختلاف در کیستی ان است نه چیستی ان . با توجه به اینکه دوستان پیام داده اند خلاصه بنویسم از بیان مدارک روایی و قرانی ان خودداری میکنم . چون در قران نیز چندین ایه در مورد منجی صحبت میکند . پس استدلال شما ناشی از عدم اشنایی با اسلام است نقل قول:چرا در روایات صنی و تاریخ عرب و اروپا هیچوقت از زبان پیامبران به منجی اشاره نشده البته به جز روایاتی که در شیعه متداول است که از نظر یک فرد آزاد اندیش فقط در حد دروغ است همانطور که میدانید روحانیون مسیحی و یهودی و زرتشت در قالب اسلام پا به عرصه وجود گذاشته اند و این روایات از زبان آنها ذکر میشوند و کاملا گواه بر کذب بودن آنهاست گرامی شما اپتدا در این مورد تحقیق میکردید بعد اظهار نظر . حداقل سنی را میتوانستید درست بنویسید . اروپا؟!! امام زمان (علیه السلام)در منابع اهل سنت را مطالعه فرمایید و در قران نقل قول:سوم :اغلب روایات شیعی دروغ خالص هستند که برخی از بزرگان هم به کار میبرند مانند این که میگن اگر اسمت مذهبی باشه در اون دنیا ائمه اطهار به کمکت میان در حالی که خداوند در آیه 3 سوره فرقان یا یه چیزی که اسم سوره دقیقا یادم نیست گفته هیچ واسطه ای بین من و تو در این جهان و جهان اخرت وجود داره اما روحانیون بحث آبروی ائمه رو پیش کشیدند و میگویند به قولی سیبیل خدا پیش ائمه گیره و اما خدا گفته هیچ وقتی از این ایه صحبت میکنیم میگویند این روایت فلسفه دارد مثل اینکه حرف خدا هم فلسفه دارد و کلمه هیچ فلسفه دارد و میتوان حرف قاطع خداوند را با فلسفه معنی دیگری بخشید احتمالا منظور شما توسل است توسل در قران و اهل تسسن . این رو هم بخون نقل قول:خب چرا منجی هیچوقت ظهور نمیکند تا کنون هم هیچ شواهدی بر وجود آن دیده نشده که اغلب روحانیون از دل رویا میگویند یک نفر با امام زمان ملاقات کرده و در خواب او را دیده اما کسی به طور علنی امام زمان را ندیده و ان فرد هم هیچوقت وجود خارجی ندارد من خودم به شخصه تحقیق کردم و چیزی از فردی که امام زمان را دیده پیدا نکرده ام هیچ وقت در مورد زمانی که ادامه دارد صدق نمیکند . در واقع هیچ وقت زمانی معنا میدهد که اینده ای وجود نداشته باشد و یا شما از اینده خبر داشته باشید که ندارید . تحقیق شما چگونه بوده و از کجا متوجه شدید مثلا فلانی که مدعی است ندیده!! در مذهب ما هم اصل البته بر ندیدن است ! نقل قول: حتی هیچ کتاب الهی به منجی اشاره نکرده اگر آیه ای در این مورد دارید میتوانید ارائه دهید در قران و اهل تسنن خدمت شما ارایه دادم در انجیل و تورات .... نقل قول:پس چرا خداوند میفرماید من منجی تمام بشریت هستم اما به این اشاره نکرده که در قالب یک انسان وارد عمل میشودبرادر منجی که شما در مورد خدا به کار میبرید با ان که ما نایب یا حجت میخوانیمش خیلی متفاوت است لطفا در این مورد هم مطالعه بفرمایید خداوند برای انجام کدام یک از کارهایش مستقیم به زمین امده ؟! که برای این امر بیاید . فلسفه دنیا و اختیار انها با این حرف زیر سوال میرود بالاخره شما اعتقاد به ادیان الهی دارید یا نه؟!! شما هم لطف بفرمایید اپتدا مطالعه کنید تا حد اقل بتوانید اسامی مذاهب اسلامی را درست بنویسید . ادبیاتتون هم خیلی اشناست . درود بر این پشتکار و اعتماد به نفس یا هادی |
|||
|
|
|
|
|