|
نماد های فراماسونری در DotA
|
|
۲:۵۴, ۱۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۳:۱۱ توسط افلاطون.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام
منم اين با بازي واركرافت اشنا هستم از همون موقعي كه ديدم اين ريچارد اي ناك در حال كل اندازي با كشور ماست من رفتم يه داستان مقابل داستان ريچارد اي ناك نوشتم ولي بد بختانه به هر دري زدم تا يك ناشر پيدا بشه بياد چاپش كنه نتونستم يه نقد از داستان نوشتم اميد وارم كه رضايت شما رو جلب كنه (البته اگه خواسته باشيد خود داستان هم اينجا براتون ميزارم) نقد داستان از زبان نويسنده اثر داستان نبرد پيشگان يك رمان تخيلي است اين رمان الهام گرفته از تمام داستان هاي تخيلي و رمان هاي خيالي است كه از جمله برجسته ترين انها مي توان به كتاب ارباب حلقه ها نوشته جي جي ار تالكين و كتاب هنر نبرد نوشته ريچارد اي ناك اشاره كرد. در اين داستان نويسنده سعي كرده است كه با بياني ساده و امروزي خواننده را به خواندن داستان جلب كند و بدون اينكه از هيجان داستان بكاهد از تمامي عناصر داستان به يك اندازه بهره بگيرد . نام كتاب كه نشان دهنده گستره بزرگي از داستان است و به يك شخص كه اكثرا قهرمان داستان مي باشد اتلاق ندارد بلكه تمامي عناصر داستان را در بر گرفته و بطوري كه مي توان گفت با داستان عجين شده است در واقع نبرد پيشگان را مي توان ادامه ي متفاوت ارباب حلقه ها نسبت به هنر نبرد دانست چون پيشه به معناي شغل و هنر مي باشد . اما چيزي كه بسيار در داستان مورد توجه است اسامي شخصيت ها وسرزمينها و در كل تمام عناصري كه در داستان قرار دارد چون اين اسامي ريشه در زبان هيچ مللي ندارد و ساخته ي ذهن نويسنده مي باشد . عناصر در داستان طوري با هم عجين شده اند كه نه تنها باعث مي شود كه مخاطب از خواندن داستان خسته نشود بلكه زيبايي خاصي به داستان داده كه مخاطب را در ان فضا قرار مي دهد . سبك داستان را مي توان چيزي بين حادثه اي و ما جراجويانه نام برد. در انتها مي توان گفت اگر داستان را بتوان در يك جمله نقد كرد اينست اين داستان داراي حوادث بسياري هست كه قهرمانان داستان با ان در گير هستند كه اين اوج واقعي اين داستان مي باشد بد بخت اين موضوع كه اصلا از ياد همه رفته است بابا اينجا اونجا نهههههههههههههههههه
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) | Amir | 150 | 117,758 |
۱/فروردین/۹۴ ۷:۴۸ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| نماد های فراماسونری در بازی tskksn x street fighter | یامهدی! | 8 | 6,077 |
۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|