|
گفتگوی منتظران
|
|
۱۱:۵۲, ۱۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۱۲:۰۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #359
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
حقیر بارها گفتم خدمت شما عزیزان وقتی با امثال keyhan در مباحث مواجه میشید اصلاً نباید وقت تلف کنید و در باره ی حضرت مهدی یا اسلام بحث کنید اساس اختلاف فکری و اعتقادی ما با اینها بر سر خود خداست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه بر این فرض که اینها خدایی را هم قبول داشته باشند ببینید اگر به خدایی اعتقاد داشته باشید که ول کرده مخلوقاتش را که هر جور عشقشان می کشید زندگی کنند (اکثر کسانی که با اسلام مخالفند از این دسته اند چون می خوان زیر بار امر و نهی خدا نرن و هر جور عشقشان کشید زندگی کنند) خوب به این خدا اشکالات بسیاری وارد هست در مرتبه ی صفاتی که می شود به او نسبت داد، چون اگر شما هم یک فرزند به دنیا بیاورید و بعد ولش کنید هر جور دلش خواست زندگی کنه به شما میگن والدین بی مسئولیت!!!! اما اگر قائل به خدایی بودید که از صفاتش هادی است و هدایتگر است و امر عبث و بیهوده انجام نمی دهد چون حکیم است و امر ربوبیت را هم به بندگانش واگذار نکرده و عاجز نیست، لذا باید قائل به آخرت و معاد و از اون مهم تر در این بحث قائل به نبوت هم باشد دقیقاً با همان دلایلی که اثبات می شود وجود پیامبر و بحث نبوت لازمه و جزو لاینفک توحید است وگرنه در توحید و صفات خدا خدشه وارد می شود با همان دلایل هم اثبات می شود که باید امامت هم وجود داشته باشد چرا که نام هادی خدا باید در هر زمانی تجلی داشته باشد در عالم وجود خلاصه با این موجودات (امثال keyhan) بر سر خدا (تازه اگر خدا را هم قبول داشته باشند) بحث کنید تا معلوم شود که چقدر خدایی که ما میپرستیم با خدایی که اینها در تخیل خود ساخته اند و آن را می پرستند متفاوت است !!!!!! در ضمن همانطور که میدانید این تاپیک اساساً جای این مباحث نیست به احترام جواب دوستان این دفعه را پاک نمیکنم سوال را اما در صورت تکرار این مباحث در این قسمت ، مبحث مطرح شده یا به بخش دیگری انتقال می یابد و یا به بخش حذفیات منتقل خواهد شد!!!!! وقتی با این شبه های آبکی در این تاپیک مواجه شدم حس کردم یک انسان لاغر 60 کیلویی اومده وسط باشگاه کشتی کج کارها 120 کیلویی و نفس کش می طلبد ![]() حتی هیچ کتاب الهی به منجی اشاره نکرده اگر آیه ای در این مورد دارید میتوانید ارائه دهید اگر واقعاً دنبال کشف حقیقت هستید به قول خودتان بروید به کتاب خورشید مغرب جناب حکیمی مراجع کنید یک فصل مفصل دارد اون کتاب که مخصوص منجی در سایر ادیان الهی و غیر الهی است بعلاوه بسیار بسیار بدیهی است که تمام انسانها همانگونه که اعتقاد به یک حقیقت برتر در وجود خود دارند و فطرتاً خدا جو هستند و اشکال و تفاوت در مصداق این تشخیص کمال مطلق پیدا میشود به دلایل متعدد اساساً همه ی انسان ذاتاً و فطرتاً منجی باورند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به چه علت این حرف را میگویم؟ واضح است تا حالا با خودتان نیاندیشیده اید که چرا اینقدر شخصیت هایی مثل سوپرمن و اسپایدرمن و آیرون من و بت من و زورو و.... باور پذیرند در ذهن مردم و در فیلمها از این منجی باوری که در نهاد همه ی انسان ها است استفاده می کنند و در زمانی که اوج گرفتاری ها هست و دیگر از کسی کاری بر نمی آید یک منجی می آید و کارها را درست میکند بگذریم مجدداً تکرار میکنم این بار به احترام پاسخ عزیزان این مبحث باقی می ماند در این تاپیک اما جای این مباحث در این تاپیک نیست یا علی
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |