|
نماد های فراماسونری در DotA
|
|
۲۲:۲۷, ۱۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۲۲:۵۷ توسط mhammadsd.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
حرفای شما صحیح اما نظر من:
1-چشمی که اول گذاشتین آتیشی هست اصلا به بازی وارکرفت ربط نداره نداره. مربوط به پلتفرم بازی های انلاینه. 2-اون چشم ها که بالای درخته به چشم جهان بین ربط نداره فقط یعنی این جسم توانایی افراد نامریی رو داره خب چشم بهترین نماد برای این توانایی هست.چشم هایی که رو زمین کاشته شده هم همین طور 3-رو خود بازی وارکرفت خیلی مسلت نیستم ولی عکس ها اکثرا از مپ دوتا هست که واقعا اون جوری که نوشتن به شیطان پرستی ربطی نداره چون یه هم چین مپی باید از شخصیت های معروف و عجیب استفاده کنه که همین کارم کرده کسی که دوتا بازی می کنه اصلا راجع به کاراکترا اطلاعاتی نداره مثل همین من تازه فهمیدم جالب هم بود 4-آنخ ها رو وقتی کسی داشته باشه انگار یه جون اضافه داره{دو بار می تونه بمیره} کسی می تونه این بازیرو نقد کنه که کتابهای وارکرفت را خونده باشه حرفایی که بالا زده شده به بازی ورد اف وارکرفت مربوط می شه من در مورد بازی دوتا حرف می زنم یعنی مضوع این تاپیک ok? در بازی دوتا میزان محبوبیت همه ی قهرمان ها و کاراکتر ها تقریبا یکسانه البته شرکت والو قول داده DOTA2 رو بسازه که البته از تریلر هاش معلومه که ترکونده ولی بازیه وارکرفت همونی که در پست های قبل راجع بهش توضیح دادن. آره. خیلی یه جوریه (۱۲/آبان/۹۰ ۱۶:۳۸)eXitxhu نوشته است: 10000 بار اتحان کردم چیزی نشد هم حرفای همیشگی حالا به نظرتون یه چیزی اومده که جدید چون وقتی آدم گرم بازیه به صدا ها خیلی توجه نمی کنه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) | Amir | 150 | 117,789 |
۱/فروردین/۹۴ ۷:۴۸ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| نماد های فراماسونری در بازی tskksn x street fighter | یامهدی! | 8 | 6,079 |
۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|