(۱۳/آبان/۹۰ ۲:۴۷)Reza_Jackman نوشته است: نقل قول: همانطور که گفتم دراکولا به عنوان موجودی شیطانی و بدون روح وارد سینما و ادبیات شد و در طول زمان دارای روح و زندگی شد بگونه ای که هیولا های ابتدایی تاریخ سینما تبدیل به موجوداتی موجه و سکسی شدند فقط کافیست فیلم های دراکولایی را به ترتیب تاریخ ساخت پشت سر هم گذاشت.
دراکولا فقط در فیلم تیغ 3 دارای روح شد . در بقیه اثار همان موجود کلیشه ای که در روزها در تابوت یخی خود میخوابد و با غروب افتاب در تابوت را باز میکند به خونخواری مشغول میشود .
در کل شکل و شمایل جدید خون اشام ها فرار از کلیشه های کلاسیک سینمایی است .
مثه اینکه دراکولا دیگر با حلقه های سیر نمیمیرد باید با بیماری میکربی او را از بین برد(تیغ 3)یا اینکه تنها یک گرگنما توانایی کشتن او را دارد(ون هل سینگ)بعضی از اثار هم که کلا چیزی به اسم دراکولا را قبول ندارند و نثری نوین برای خود نوشته اند (دنیای مردگان)بقیه اثار هم تنها موجودات خون اشام جذاب را نشان میدهند .
رضا جان من نمیدانم تعریف شما از روح چیست ولی من دوست داشتن یا حاضر بودن برای به خطر انداختن جان یا از خود گذشتگی دراکولا های نوین را همان روح داشتنشان میدانم لازم نیست که یک دراکولا بیاد بگه من روح دارم همین که مثل آدم ها رفتار کند یعنی روح داشتن و
این امر را فرار از کلیشه نمیدانم همانطور که گفتم این نشان دهنده تکامل و پیشرفت رو به جلو خون آشام ها در طول زمان است