کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شجریان خودش را هم تکذیب کرد + مصاحبه ای از آقای لطفی در انتقاد به شجریان
۱۷:۵۳, ۱۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۱۷:۵۴ توسط جوینده حق.)
شماره ارسال: #38
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان
نظرات همه عزیزان را خوندم. بعضی از دوستان حرفهای جالبی زده بودند که ازشون متشکرم.
و اما من طبق عادتی که دارم به ریشه یابی این مسئله می پردازم:
آقای شجریان در زندگی نامه خود دارند که در جوانی قاری قرآن بودند و صدای بسیار زیبا و صوت دلنشینی هم داشتند و در همان زمان هم خواننده موسیقی سنتی بوده و به دلیل صدای زیبا مورد توجه جوانان و علاقه مندان موسیقی بودند.
در همین حین تعدادی از روحانیون به ایشان اعتراض می کنند که یا باید قرآن را انتخاب کنند یا موسیقی !
و نتیجه این شد که شجریان جوان با ایمان و اعتقادات جوانی با طرفداران بسیار و حال و هوای آن زمان، موسیقی را انتخاب کرد و از دین و دیانت و روحانی و قرآن کم کم جدا شد. و این شد که الان می بینید.
خاطره ای برایتان تعریف کنم
من در دوران دانشگاه دوستی داشتم که از خانواده ای خوب و اهل نماز و روزه بود.
روزی دیدم نماز نمی خونه به او گفتم چرا نماز را ترک کرده ای؟
گفت دیروز با دوستان مشروبات خورده ام و روحانیون می گویند کسی که شراب می خورد تا چهل روز نماز و روزه اش قبول نیست پس چرا من الکی نماز بخوانم.
من بهش گفتم دوست من ، گناه خوردن شراب به جای خودش لااقل نمازت را ترک نکن تا انشاالله خدا تورا ببخشد و روزی بتوانی از این کار دوری کنی.
او سخن من را قبول کرد و شروع به خواندن نماز کرد.
همین نماز باعث شد که خدا به او کمک کند و او کم کم از این کارها پشیمان میشد و مدتی بود که بعد از خوردن مشروبات از خودش بدش می امد و کم کم از مشروبات و دوستانش متنفر شد و این گناه بزرگ را کنار گذاشت.
دوستان همه ما افراد زیادی رو دیدیم که لبه پرتگاه وایسادن و منتظر یک هل هستن، سعی کنیم ما کمکشون کنیم اونها رو به سمت خودمون بکشیم.
دوستان واقعا از ته دل می گم بعضی وقتا حرف یه دوست یه رفیق خیلی بیشتر از حرف روحانی و پدر و مادر روی آدمها تاثیر می ذاره ، سعی کنیم اون حرفها رو یاد بگیریم و به موقع به کار ببریم.
آقای شجریان کارهای انسانی زیادی در طول زندگیش کرده ، مثلا گذاشتن کنسرت برای زلزله زدگان و یا دادن در آمد یک کنسرت به فقیران و یتیمان و یا حتی خواندن سرودهای عرفانی و ...
پس ایشان از بیخ و بن آدم گمراهی نبوده و ته دلش یه کم انسانیت و معرفت باقی مونده بوده
نمی دونم شاید اگر همون موقع گذاشته بودند ایشان هم قاری قرآن باشه و هم موسیقی بخونه الان اوضاع خیلی بهتر از این بود.
یاعلی.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، fereydun ، محمد667 ، MohammadSadra ، saloomeh ، Mason_yab ، rastin ، Havbb 110 ، آزاد اندیش
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: شجریان خودش را هم تکذیب کرد . . . - جوینده حق - ۱۳/آبان/۹۰ ۱۷:۵۳

[-]