کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمادهای فراماسونری در بازهای آسیای گوانجو و جام ملتهای آسیا در قطر 2011
۲۲:۲۱, ۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #10
آواتار
(۴/بهمن/۸۹ ۱۵:۱۵)ساحل نوشته است:  سلام
فکر میکنم اغراق میکنید . نماد عقاب یکی از قدیمیترین نمادهای پرچم ایران باستان است اگر بخاهیم با این تمثیلها و عطف و ربطها همه چیز رو بهم متصل کنیم کار سختی نیست پس میتونیم بگیم از نماد کشور ایران استفاده کردند دستشون هم درد نکنهDodgy . حالا موش رو هم که به صهیونیست ربط میدید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا این کارتن تام و جری و میکی موس که از هزار تا فی*لتر باید گذشته باشه تا تو تلوزیون سر درآورده باشه آخه این دیگه چه حرفیه !!!!!!!!!!
البته من تکذیب نمیکنم که شیطان پرستی داره قدرت میگیره و متاسفانه تو کشور خودمون هم خیلی از جوونا طرفداراش هستن ولی باید دید چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به جای سرکوب و دستگیری و تکذیب و تهدید ( در کل پاک کردن صورت مسئله ) دنبال چرایی اون باشید چرا به پوچی میرسیم چرا فرقه شیطان پرستی چرا دنبال زشیتها میریم آیا زشتی زیاد شده یا ما دوست داریم زشتیها رو ببینیم اصلاٌ این زشتیها رو کی بوجود آورده از کجا اومدن چطور از بین میرن آیا با زور میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام
از ابراز لطف دوستان تشکر می کنم
و همچنین تشکر می کنم از دوستان که بی تفاوت نیستند و ابهاماتی که برایشان پیش می آید را مطرح می کنند
1 - ( سوال اول ) ببینید دوست خوبم ، من قبلاً هم توضیح دادم ، برای آنکه یک طرح ماسونی را از طرح غیر ماسونی تشخیص بدهیم باید حتما دنبال استفاده از نشانه خاصی در طرح باشیم که بنده اسمش را می گذارم امضای ماسونی طراح ، اما چرا این نام را گذاشته ام ، بدلیل آن است که هر طراح فراماسون همیشه امضاء و نشان خود را پای طرح می گذارد ، این مطلب را طبق تحقیقاتی که انجام داده ام می گویم ، یعنی شما برای اینکه شما بتوانید ، یک طرح ماسونی را از غیر ماسونی تشخیص بدهید باید در وحله اول دنبال آن امضاء باشید ، اگر نتوانید آن امضاء را پیدا کنید کار سخت می شود و دیگر به راحتی نمی توان طراح آن را یک فراماسون دانست
بنده در هر دو طرح به این امضاء اشاره نمودم ، در بازی های آسیای گوانجو ، طراح نماد بازی ها ، این امضاء را در طرح اصلی قرار داده بود اما بعداً بدلیل آنکه مبادا دستشان رو شود آن را حذف کردند و آن هم عدد 666بود ، علت این بود که اگر می ماند ،با این کار عده ای متوجه این قضیه می شدند و برای افراد پشت پرده دردسر ساز می شد و باعث ایجاد حساسیت بین مردم می شد هرچند عده آنها بسیار اندک می بود ، در مورد فراماسونری اگر یک نفر هم بیدار و مطلع شود ، آن یک نفر نقش یک سرباز را در مقابل آنها خواد داشت
دقیقاً مثل لو رفتن نماد بازی های المپیک لندن می شد و آنها را در تنگنا قرار می داد ، اما من در هیچ سایت خارجی ندیدم که کسی در مورد نماد این بازی ها تحلیل داشته باشد این یعنی آنها بدرستی عمل کرده اند
و امضای ماسونی در جام ملتهای قطر، هم همان گرداندن نماد بازی ها که تصویر بز بود در تاریخ 11/11 بود ( عدد خدای فراماسون ها 11 است )
با توجه به توضیحاتی که دادم مشخص شد که ما هرچه که در نمادهای مختلف دیدیم را نمی توانیم بگوییم که کار فراماسونها بوده
دوست خوبم شما انتظار نداشته باشید پایین آن نمادها بنویسند که این عقاب از نوع ماسونی است یا آن بز ، بز بافومت است ، اینکه هیچ وقت اتفاق نمی افتد ، آنها جور دیگری این حرف را می زنند ، به طور مثال وقتی نماد بازی ها در تاریخ 11/11 شروع به نمایش در شهرهای قطر می شود ، خوب دارند علناً می گویند که این بز چیست ، زبان آنها شکل و رمز است

شما کافی است به چشم عقاب و آن اژدها نگاه کنید ، طراح فراماسون ،دارد می گوید که این عقاب و اژدها از چه نوعی است

[تصویر: i9dgeliosyd1if2bqkms.jpg]

[تصویر: b75rj2mih81yxqz18z.jpg]

شما عقاب را در یک دلاری که توسط فراماسون ها طراحی شده می بینید که یکی از اصلی ترین نمادهایشان است
2 - ( سوال دوم – موش و صهیونیست) توصیه می کنم شما به کتب تاریخی مراجعه کنید آن موقع متوجه خواهید شد که این صحبتی که مطرح شد ، ساخته و پرداخته بنده نیست برای همین دیگر توضیح مجدد نمی دهم
به لینکی که دوست خوبم آقا محمد داد مراجعه کنید تا بهتر با صنعت انیمیشن سازی آشنا شوید ، اما در مورد فی*ل*ترینگ در صدا و سیما ، باید خدمت شما عرض کنم که صدا وسیمای ما از این نظر در تعطیلات بسر می برد و در برخی مواقع چیزهایی را نشان می دهد که آدم حیرت می کند ، به عنوان مثال ، در شب نیمه شعبان ( ولادت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یگانه منجی جهان ) همین صدا و سیمایی که شما فرمودید ، می آید فیلم نارنیا را پخش می کند ،اما این فیلم چه ویژگیی دارد ؟
این فیلم یک فیلم شیطان پرستی در حوزه موعود و منجی شیطانی است ،این فیلم در آمریکا به عنوان اصلی ترین فیلم هالیوودی در آموزش و پرورش آنها می باشد طوری که در آمریکا ، هر دانش آموزی باید و به اجبار حتماً این فیلم را ببیند، در فیلم های هالیوودی همیشه یک منجی نشان داده می شود که هیچ اعتقادی به خدا ندارد و با قرار گرفتن در برابر خدا ، انسانها را نجات می دهد و منظور از آن منجی همان لوسیفر است ، در فیلم لژیون لوسیفر همان مایکل است که به زمین می آید و انسان ها را از دست خدا نجات می دهد !!! و یا در فیلم کنستانتین لوسیفر در آخر فیلم می آید و انسانها را از دست جبرئل نجات می دهد !!، در فیلم نارنیا ، این منجی همان دختر است که نام او لوسی است که آنها را به سرزمین یخبندان و سردی می برد که نماد جهان خودمان است و با آمدن شیطان دنیا گلستان می شود ، در این فیلم اصلان که یک شیر است در ابتدا فیلم می میرد و دوباره در انتهای فیلم زنده می شود و برمی گردد، اصلان نماد حضرت عیسی (علیه السلام) است
بله دوست خوبم ، فیلمی که تبلیغ منجی شیطانی فراماسون ها است در شب میلاد منجی مسلمانان پخش می شود ، حال اتفاقی بوده و یا عمدی خدا می داند

3 – در کشور ما هم خیلی از جوون ها شیطان پرست و طرفدار آنها نیستند به هیچ وجه دوست عزیز ( لطفاً در نگارشتون دقت کنید ، مبادا صحبتمون باعث اشاعه کاری بشه ) ، عده معدود و کمی هستند که متاسفانه راه را گم کرده اند که اکثر آنها به خاطر پایین بودن اطلاعات وارد این مرداب شده اند ، مهمترین روش جلوگیری از این قضیه ، آگاه ساختن مردم است ، عده ای به خاطر پایین بودن علم خود درباره ی خدا دچار این بدبختی و نکبت می شوند ، یک شبهه می تواند طرف را زیر و روی بکند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: کمالجو ، ساحل ، mohammad790
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: نمادهای فراماسونری در بازهای آسیای گوانجو و جام ملتهای آسیا در قطر 2011 - ANTI satan - ۶/بهمن/۸۹ ۲۲:۲۱

[-]