|
نماد های فراماسونری در DotA
|
|
۱۷:۰۳, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام دوست خوبم!!!
شما مطلب ما رو تو وبلاگه خودت کپی کردی بعد زیرش زدی لینک کمکی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ماشا الله خیلی کمکت کردیم دستمون درد نکنه ![]() بگذریم از این مقوله دیروز داشتم همینطوری می پلکدیم تو گوگل دیدم تو فروم بازی مشهور http://www.playdota.ir که مشابه سایت خارجی دوتاپلی هست نقد ما رو زدن همراه با منبعش بعد یکی میگه خوبه یکی میگه چرت گفته یکی میگه فیمینست مگه انحرافه و ... بعد یه اکانت باز کردم تو فرومشون جوابیه که نه طوماری طویل براشون نوشتم!!!! به مذاق بعضی از مدیراشون خوش نیومد این مطلب بعد سریع پاکش کردند!!! خیلی از مدیر های ( همون ناظرهای خودمون ) بهم نامه دادن اونجا گفتن خیلی مطلبت کامل و عالی بود ولی تو هرچقدر به اینا بگی این بازی جیزه اخه و ... کو گوش شنوا ( به قول خودمون تو گوش خر یاسین خوندنه ) بله آخرش تاپیک رو بستن من بعد یه هفته تصمیم گرفتم تو گارنا لینک مطلب رو بدم تا بچه های دوتا باز بیان بخونن این نقد رو میدونین چه ها که نشنیدم!!! :s بچه های که گارنا دارند میدونند از فحش نامو.... گرفته تا ج.... خیلی بی حیا و ... بگذریم خدا با دوتا در آخرت محشورشون بکنه!!! چه میشه کرد کسی که 8 ساله سرشو کرده زیر برف فکر میکنه خبری نیست چطور میشه بیدارش کرد!!! من که ... شما هم که چند تا چیز به ظاهر شنیدی ناراحت نباش!!! به امید ظهورش
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) | Amir | 150 | 117,674 |
۱/فروردین/۹۴ ۷:۴۸ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| نماد های فراماسونری در بازی tskksn x street fighter | یامهدی! | 8 | 6,069 |
۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|

)